8 entry daha
  • 1993 tarihinde kurulan amerikan rock/grunge grubu. aynı zamanda linkin park'tan tanıdığımız chester bennington'un ilk grubu.

    wake me ve no sun today isimli iki albümleri var.

    bu iki muhteşem albüm ne yazık ki pek tutmamış ve grup dağılmış. böylece chester bennington için linkin park serüveni başlamış.

    bu grubun devam etmemesi ve daha sonra linkin park'ın tamamen gölgesinde kalması çok üzücü. zira uzun bir süre bu gruptan hemen hiç kimsenin haberi olmadı.

    bununla birlikte geçtiğimiz yıl grup üyeleri eski şarkıları topladıkları amends albümünü yayınladı. bu albüm projesine chester bennington intihar etmeden önce onun insiyatifiyle başlamışlar.

    işte ben de pek çok insan gibi grey daze'den bu son albümle haberdar oldum.

    izlenimlerim çok iyi. son çıkan albümü çok beğendim, sonra merak edip 90'larda çıkardıkları orijinal albümlerini dinlemeye başladım, karşıma çok güçlü grunge şarkılar çıkınca şaşkınlığım bir kaç kat daha arttı. tanrım bu ne zengin bir içerik, ne vokal!

    chester bennington öldükten sonra daha önce hiç duymadığım şarkılarını dinlemek çok garip bir duygu. ölen birinin her nasıl oluyorsa yeni şarkılar çıkarması gibi birşey...

    diğer yandan grey daze'i sindirmeye başladığımdan beri linkin park'taki en güzel şeylerin chester bennington'un elinden çıktığına emin oldum. (bunu dead by sunrise'ta da sezmiştim.)

    buna rağmen linkin park sevmeyenler bu grubu çok sevebilir, aynı elden çıktığını hissettirse de kulvarları çok farklı.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap