4 entry daha
  • meksika amerika savaşı sırasında gösterdiği üstün ödleklikten ötürü john boyd * sierra nevada'da bir kaleye gönderilir. 10 kişilik bir nufusuyla sınır karakolu görevi gören bu yere soğuktan donmak üzere olan bir adam gelir. adamın anlattıkları kaledekileri bir kurtarma grubu oluşturmaya zorlar; ama bu iyi niyetli askerlerin bilmediği bişey vardır. kurtardıkları kişi * weendigo illetine tutulmuş dur durak bilmeyen yedikçe yiyesi gelen bir askerdir. ödlek guy pearce bir süre sonra kimin kimi yediği belli olmayan bir durumun içinde bulur kendini.

    mad love'dan hatırlayacağımız antonia bird tv dizisi yönetmekten sıkıldığı bir ara favori oyuncusu robert carlyle ile birlikte gerilim ve komedi dozu cuk oturmuş nefis bir yamyam filmi çekip takdirimi kazanmıştır. hastası olduğumuz david arquette, daha önce saving private ryan, twister, nell gibi filmlerde gördüğümüz ama en çok the million dollar hotel'den bildiğimiz jeremy davies ulan amma çok yerde vardı diyip de adını bir türlü hatırlayamadığımız yılların oyuncusu jeffrey jones aynı filmde olup da bir de başrolü abuk sabuk rollerin usta aktörü guy pearce oynayınca daha da hoş olmuş.

    nefis kadrosu yanında aynı nefislikte bir soundtrack barındıran bu filmi sadece midesi fazla hassas ve kara mizahtan anlamayan arkadaşlara önermiyoruz. dvdsinin 3 ayrı audio commentary track barındırdığını da ne akla hizmetse belirtiyoruz.

    eat to live. don't live to eat
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap