3 entry daha
  • cağaloğlu hamamı içinde ve terasında üst klas restoran.

    yemekler türk mutfağı füzyon. (şefin yorumladığı türk yemekleri)

    lezzet 8/10
    türkiye'de füzyon yapıp lezzette 10 hak edecek restoran yok. zaten bu tedarik standardı ve sürekliliği sağlanamayan müşteri ile zor. türk şefler çok da popolarını havalandırmasın. çaba 10 numara.

    fiyat 5/10
    yerli malzemeye bu fiyatı nasıl çakabiliyorsunuz, helal diyorum. pandemi sonrası yemek fiyatlarına alışamadım. 10 parça uykuluk altında biber ezmesi yanında köz biber 140 tl sustum. diğer giderler vs denmesin, çok ayıp. buraya gelen fiyata bakmasın diyorsanız bir daha gelmeyiz.

    ambiyans, mekan 10/10
    terasın düzenlemesi, fondaki müzik (ses bir tık azaltılabilir) muhteşem, tebrik ediyorum. çok iyi hissediyorsunuz, tarihin tam içindesiniz. iç mekana da bakma fırsatım oldu; pandemi korkusundan gayri saatlerce oturup şarap, yemek yapılabilecek yer. avrupada benzeri mekanlarda yedim, mimarımız iyi çalışmış.

    servis 8,5/10
    ilgi gayet güzel, tüm servis elemanları son derece kibar ve bir denileni iki etmiyorlar. şunu bekliyor insan: servis elemanı karizması. ne diyeceksiniz: kendinden emin, kendi de aynı yemek deneyimini yaşamış olmaktan gelen rahatlık (ukalalık değil). menüye hakimiyet güzel, iyi eğitim almışlar orası kesin, genç arkadaşlarda bir süre sonra oturur bu. bir de tabii bizim memlekette ağır abi korkusu var. müşteri çalışan ezmeyi sever (iğrenç kurtlar vadisi kompleksi) .
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap