2 entry daha
  • arabamı bıraktığımda porsche servisten iki gün boyunca kullanmam için bunu verdiler.

    oturuş pozisyonu harika. aracın üzeri ve sağ sol camlar açıkken bile şehir içinde üzücü bir rüzgar yemiyorsun. tatlı tatlı esiyor. siyah renk ninja gibi aralarda kayboluyor ama yine insanların ilgisini çekiyor. kırmızı (bkz: guards red) ya da elektrik mavisi gibi bir renkle iyi dikkat çeker eminim.

    300 beygir falan deniyor ama hızlanma olarak öyle hissettirmiyor araba. burada bir sorun var. 4 silindir, düşük tork ve turbo gecikmesi derken agresif bir spor otomobil değil de hızlı bir cabrio kullanıyor gibi oluyor. direksiyon netliği ve kontrol harika. kendi alanında muhtemelen dünyanın en iyi sürüş netliklerinden birine sahip. araç ne istersen milimi milimine onu yapıyor, sinir sisteminin bir uzantısı gibi, omurgana eklemlenmiş gibi.

    öte yandan 911 ile kıyaslayınca kesinlikle her konuda kalite bir tık altta gidiyor, hissediyorsun. yine de bu çok iyi bir kalite sunduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    sonuç olarak beklediğimden fazlasını bulduğum iyi bir araba 718. bunun 6 silindirli varyantları da var, gts 4.0 ya da spider gibi. onlar muhteşemdir eminim.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap