5 entry daha
  • karen gillan aksiyon filminde başrol oynayınca bu filmi izlemek benim için mecburiyet olmuştu.

    film genel olarak sulu olmakla, ciddi olmak arasında fazlaca gidip-gelmiş ve amaçladığı "tarantino" tonunu tam olarak tutturamamış.

    türü için düşük sayılabilecek bütçe sebebiyle filmin neredeyse hepsi kapalı mekanlarda ve çoğunlukla birkaç farklı stüdyoda çekildiği için genel olarak filmde biraz yapaylık ve tv filmi havası var. diğer yandan, aksiyonun başroldeki karakter (sam/ k.gillian) üzerinden şekilleneceğini tahmin ederken, bir noktadan sonra film: "50'lik teyzeler adam dövüyor" a döndü ama yine de bu sahneler de izlenmez seviyede değildi. tekrar altını çizmek gerekirse filmde "kadın gücü" teması fazlaca hakim...

    bu arada aşırı karikatürize, şapşal kötü adamların olduğu filmlerden soğuyorum. kendimi çocuk filmi izliyor gibi hissediyorum ve bu filmde de birkaç tane böyle tip vardı, o kısımlarda filmden oldukça soğudum.

    vakit geçirmek için, ortalama kalitede diyebileceğim dövüş ve çatışma sahnelerini izlemek için "gunpowder milkshake"i izleyebilirsiniz. ancak tahmin edeceğiniz üzere, kayda değer ve akılda kalıcı olan bir şeyler görmeyi de beklemeyin.

    5/10
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap