9 entry daha
  • şahsi tecrübelerime göre, evlerde genellikle sevişme amaçlı olarak yataktan hemen sonra kullanılan ve bekarların uyumak için neredeyse yatak kadar kullandıkları oturma eşyasıdır bu uzun şey.

    bu durumun başlıca nedeni, özellikle yeni sevgili ile ilk ev buluşmasında, çiftlerin direk yatağa yönelmek yerine, tv karşısında sohbet söyleşi, çay, kola, nescafe, içki eşliğinde kaynaşması ve oynaşmaya başlaması gelir. bunun sonucu olarak ilk sevişmelerin çoğunluğu kanepe üzerinde gerçekleşir. aynı şekilde, yatak odası rutinini kırmak isteyen evli çiftler için de son derece uygun bir mecra olup pek çok kez kavga sonrasında kendisine başvurulmaktadır.

    ilaveten, eve yorgun argın gelindiğinde ya da maç, film vb. izlerken bir battaniye ile uyunmakta, sabahleyin bel, boyun tutulmuş olarak kalkılmaktadır. bu yüzden bir bekarın evde en çok vakit geçirdiği yerdir.

    velhasıl bundan çıkacak sonuç şudur, eve mobilya alırken kanepenin sağlam, yıpranmayan ve mümkünse kolay açılabilir nitelikte olmasına özen gösterilmelidir.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap