7 entry daha
  • sürdürülebilir sisteme sahip olmayan site. paketler için ortalama 500k (şimdilik) kişi katılım sağlıyor ancak yerine/paketine göre 35k ile 70k arası kişi paket alabiliyor.

    dikkat:
    yeni girecek arkadaşları kesinlikle uyarmak isterim, sakın ha içeriye kripto para göndererek para yatırmayın! çünkü paranız 1.000 $ altındaysa kyc yapamıyorsunuz ve paranızı çekemiyorsunuz. sistem betadan çıkana kadar durum böyleymiş. (ne zaman beta'dan çıkacağı da belli değilmiş. de miş miş. sevgiler! flow tr adminleri)

    gelelim sinirlendiğim noktaya:
    yatırdığım 300 doları 1 aydır çekemiyorum. 1 ay içinde 4 kez paket için droplara katılmama rağmen hiç sıraya yaklaşamadım ancak ne hikmetse 5 kez katılıp 4 kez tutturan var :) hayır ben illa bulaşmak istiyorum diyorsanız kredi kartı ile de sıralama yakalarsanız alabiliyorsunuz. bunun için içeri para aktarmanıza gerek yok. (en ideal yöntem)

    bunun saçma olduğunuzu belirttiğinizde telegram grubu üzerinde adminleri tarafından okuyup araştırıp gireydiniz, zorlamı soktuk tarzı yorumlar görebilirsiniz. haklılar zorlamı soktular :) velhasıl kelam paramızı geri alabilmek için sene sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap