7 entry daha
  • 3000 liraya filtre kahve makinesi satan bir keriz silkeleyici.

    filtre kahve makineleri arasında çok büyük bir fark olmaz suserler, bilginize. tasarım dışında hiçbir artısı yok.

    buna o paraları vereceğinize en kaliteli french press'ten bir tane, en kaliteli mokapot'tan bir tane, ortalama kalite filtre kahve makinesinden 1 tane alabilirsiniz. cebinize hem para kalır, hem de farklı demleme yöntemi seçenekleriniz olur.

    öyle cart sertifikası, curt sertifikası gibi pazarlama amaçlı yapılan şeylere de kanmayın. moccamaster'da demlenmiş kahve ile ortalama fiyatlı bir filtre kahve makinesi ile demlenmiş kahve arasındaki farkı anlayacak kadar kahveci olsaydınız zaten bu aleti, bu demleme yöntemini kullanmazdınız.

    edit: bu entry'i editleme gereği duydum çünkü moccamaster reklamcıları başlığa üşüşmüş. bir de laf çakmışlar. sen hiç merak etme güzel insan, moccamaster'dan da kahve içtim, diğerlerinden de. hızlı kahve yapıyormuş, altındaki haznesi sıcak tutmayı sağlıyormuş. vay be. ne "mütüş" teknoloji. diğer filtre kahve makinelerinde olan özellikleri buraya sanki yeni bir şeymiş gibi yazmanıza ne demeli? gören de sanacak diğer aletler taş ve sopalarla yapılmış. lol. komiksiniz.

    en büyük özelliği retro tasarım olması. beyaz yakalılar çok sever retro'yu. beyaz yakalılar silkelenmeyi de seviyor, bu ürün de tam beyaz yakalı silkeleyicis.

    ben de iddia ediyorum, kralı gelse aradaki farkı çok zor anlar. verdiğiniz paranın ve sonrasında gelen placebo etkisiyle milleti kandırmayın. boşuna paranızı kaptırmayın. gidin comandante c40 nitro blade değirmen falan alın buna vereceğiniz parayla.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap