99 entry daha
  • http://www.hurriyet.com.tr/…38.asp?gid=180&sz=64105
    christian louboutin giyiyormus kendisi, ooo pek stylish pek posh pek istinye park pek nişantaş. ayakkabının fiyatını kadın kadına torpili yaparak geçiyorum ne de olsa a girl can never have too many shoes. marka sahibinin adının "hristiyan" oluşunu da öküz altı buzağı olmasın diye geçtim.
    ama şunu geçemiyorum bir kadın olarak: gelin itiraf edelim, dünya üstündeki erkeklere sorsalar fetişiniz nedir diye, çoğunluğu ne der? kadın ayakları. söz konusu ankette ayakları seksi bulan erkeklerin sayısı mı daha fazla çıkar yoksa kadının ahenkle danseden saçları diyen sayısı mı? söz konusu haberde söz konusu marka ayakkabıyı giyen kadınların hepsinin ortak noktası nedir? seksapelleri. söz konusu ayakkabıların en önemli özelliği nedir? kırmızı tabanlı uzun topuklu olmaları.
    eğer kafandaki ile bir mesaj veriyorsan -ki lütfen "ay mesaj yok inanç özgürlüğü falan yani" tartışmasına burda girmeyelim- bu ayakkabılarla samimiyetini yitiriverirsin bir kalemde. o mesajın karmaşıklığı da etraftaki louis vuitton çantalı, burberry eşarplı, türbanını özel kuaförlerde havalı modellerde toplatan hanım enflasyonu olarak bize geri dönüverir.
    ağrına mı gitti diyenlere: evet göz göre göre aptal yerine konulmak ağrıma gidiyor.
406 entry daha
hesabın var mı? giriş yap