1 entry daha
  • hbo'un house of the dragon dizisinde kendisini canlandırması için ingiliz oyuncu emma d'arcy seçilmiş. kendisini hiçbir projede izlemedim. kariyeri hakkında bilgim yok. yetenekli mi değil mi bilmiyorum. direkt şekilcilikle yorum yapacağım. net olmamış. yahu bir targaryen o ya. üstelik rhaenyra targaryen. en güzel targaryen filan değil öyle bir anektodu yok martin'in ama targaryen yani. alicent hightower denen sürtüğe bile tatlış sevimli birini seçmişler. ne yani mesaj; zehir yüzde değil kalptedir filan mı? kadına çirkin filan demiyorum ama yani allı şallı, işveli cilveli, heybetli, haşmetli, devletli westeros'un ilk söke söke kraliçesi olmuş birine uymuyor. umarım bu yazdıklarımı yuttururlar bana. kadın da gürül gürül oynar.
    eğer sonuna kadar haklı rhaenyra'yı cadı ve kötücül biri gibi gösterirlerse o leş game of thrones dizisinin son sezon akıbetinin laneti üzerlerinde olsun. ayrıca daemon targaryen için -ne kadar sevsem de- matt smith hiç olmamış. #teamrhaenyra

    s01e07 sonrası edit: dediğim gibi oldu kadın yazdıklarımı yutturdu bana. rhaenyra 'nın kepçük ergenlik çağından sonra yetişkin rhaenyra tam hayal ettiğim gibi. aktrisin ses tonu, duruşu, teatral yeteneği, fiziksel özellikleri karakteri aşırı karizmatik, arzulanabilir ve caydırıcı yapmış. ayrıca uzun zaman geçti ama beni her bölüm ıslatan deamon ve matt smith'ten de özür dilerim.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap