3 entry daha
  • geçen gün kurban bayramı konulu bir panele çağrılmıştı... söz aldı ve şunu aktardı: "bence bu bayramın adı kurban bayramı değil de, sevgi, barış, dostluk [sex, 69] bayramı olsun, birbirimizi sevelim..." bu yaklaşım beni yerlere yıktı. hani böyle bir kardeşlik, sevgi bayramın olur; buradan da seks çıkartmayı, ülke insanının bayram vesilesiyle seks tabusunun üstüne gitmesini zorlarsın, düşlersin orası tamam. ama kurban bayramının adını değiştirmeye kalkmak da harbiden deli cesareti. yeni bir bayram başlatsan, üllkece kutlasak ona kabul ama.

    neyse bi de karısı wardı bunun, kendinden 20 yaş küçüktü falan, "aşığım ölüyorum, dinmez enerjisi var" falan demişti karısı hakkında... eşini görünce adamda hakikatten bi numaralar war dedim içimden... seks konusundaki özgürlükçülüğünün dinmez boyutuyla her fanteziyi denemiş bi insandır dıştan gördüğüm kadarıyla, öyle ki neler yaşamış olabileceğini tahayyül bile edemiyorum.

    bir de kendisiyle dalga geçmek için, köşesine mektup gönderenlerin mektuplarını yayımlayıp, dalga geçerek cevap vermesi de haftada bir yaşanması keyifli olan ayrı bi lezzettir.
354 entry daha
hesabın var mı? giriş yap