• sıkıntıdan maça göz gezdirdim biraz da bahçeşehir olumlu sinyaller verdi aslında. yeni bir takım, kadroyu tamamen değiştirdiler. elbette uyum sorunu olacaktır. ancak hücum anlamında pozitif sinyaller verdiler.

    jamal jones olsun, erick green olsun, alex perez olsun %100 hazır olmamalarına rağmen iyi bir oyun ortaya koydular. ismet akpınar’ı da ekleyebilirim bunlara. sadece burak can yıldızlı çok kötüydü. 27 dakika sahada kalıp 0/6 saha içi isabetiyle maçı 1 sayı ile tamamladı. gereksiz top kayıpları yaptı. beşiktaş’taki oyunundan çok uzakta bir performans sergiledi.

    bugünkü mağlubiyetin sebebi özellikle böyle farklı olmasının sebebi rakibin çok çok çok üst düzeyde bambaşka bir boyutta üçlük isabetiyle oynaması. bi ara takım halinde 13/16 ile %80’in üzerinde üçlük isabetiyle oynuyorlardı da sonlara doğru düştü biraz. bahçeşehir ne zaman tepki gösterse dönüp üçlük adamlar. fark tek hanelere inemedi hiç bu yüzden. 2010 abd-türkiye finalinden daha iyi üçlük yüzdesiyle oynadı herifler. haliyle bahçeşehir’in de direnci kırıldı bi yerden sonra. savunma sistemi de tam oturmamış zaten. ama olumlu sinyaller verdi takım bana göre.
hesabın var mı? giriş yap