1981 entry daha
  • fuhuş çetesi deniliyor, siyasilerin fuhuş görüntüleri deniyor... müge anlı'nın içinde siyaset uzantısı olan bir olayı ortaya çıkarmaya gücü yetmez. iddialar doğru ise hiç boşuna umutlanmayın.

    daha dün yazdım;

    "sedat peker'in türkiye'de etkin olduğu yıllarda, jandarma komutanı veli küçük'ün baktığı yerlerde cinayetlerini işlemesi gibi düşünün.

    hapse girdiği zamanlarda bile veli küçük'ün bölgesindeki hapisanelerde yatıyordu peker. tabii içerde mahkum gibi yaşamıyor; rahat bir hayatı oluyordu.

    ya da ensar vakfını düşünün...

    tecavüz ederek intiharına sebep olduğu kızın tecavüzcüsü musa orhan kimbilir kimlerin pis işlerini yaptı da böyle serbest bıraktırılıp, elini kolunu sallaya sallaya hayatına devam edebiliyor...

    nadira kadirova bir akp milletvekilinin değil de sıradan bir insanın evinde ölü bulunmuş olsa olay intihar deyip geçiştirilebilinir miydi sizce?

    rabia naz olayında da akp'li birine mensup araç tarafından çarpılarak öldüğü iddiaları da farkındaysanız oldu bittiye getirelerek yüksekten düşerek can vermiş denildi. kızın babası adalet isterken tutuklandı yahu, daha ötesi var mı?..

    antalya'da bir rixos otelde staj yaparken ölen bir genç vardı; babası 9 yıldır adalet arıyor... o çocukta o otelde öldürüldü ve otelin sahibi akp'ye yakınlığı ile bilinen fettah tamince... o dönemki emniyet müdürü de emekli olduktan sonra rixos yönetim kurulunda iş sahibi oldu.

    bu işler pis işler dostlar... hani shakespeare'in hamlet'te dediği gibi; "danimarka krallığında kokuşmuş bir şeyler var..."

    adaletin, hakkın, hukukun önemini şu birkaç örnekten varın siz hesap edin. eğer bugün ülkenin hakkına, hukukuna, adaletine sahip çıkmazsanız, yarın öbür gün başınıza bir iş geldiğinde size de sahip çıkılmaz, bunu da sakın unutmayın."

    ezcümle; işin içinde siyailer varsa bu dosya kapatılır.

    edit: kaynaklarda doğrudan parti ismi geçmediği için aleyna çakır ile ilgili cümlelerden parti isimlerini sildim.
555 entry daha
hesabın var mı? giriş yap