9 entry daha
  • --- spoiler ---

    dos altında çalışan 3cd'lik macera oyunu. point-and-click sistemiyle çevreden eşyaları cebinize indirip yeri geldiğinde kullanabiliyor ve harvest denen bu manyak kasabanın ne ayak olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz. her tarafta kafayı sıyırmış enteresan tipler var. örneğin wasp woman denen, terkedilmiş bir evde eşek arıları ile yaşayan bir kadın var. kadının hayat felsefesi şu; eşek arıları, hiçbir fedakarlık göstermeden sadece kendi zevkleri için, iğnelerini düşmanlarına batırırlar ve her defasında soktukarı iğneleri ve bolaşttıkları zehirleri, bir erkeğin boşalması gibidir. buna karşın bal arıları düşmanlarını soktuklarında kendilerini feda eder ve bal üretirler. ancak herşeyin faydalı olması gerekmez. kadın bu terkedilmiş evi kocaman bir eşek arısı yuvasına dönüştürmüş ve orada öylece oturup eşek arılarının kendisini sokmasını beklemiş, bundan zevk almış.

    nükleer savaş başlıklı bir düzine füzenin bulunduğu askeri üssü bekleyen bir wwii gazisi albay amca var. adamın sırtında m16 olduğundan pek ses çıkaramıyoruz. ayrıca oyun 1950'lerde geçtiği için herif bizi commie bastard olmakla suçlayıp alnımıza bir delik açabiliyor. lafınıza dikkat edin yanına gidince. save alın.

    bu herifin bacaklarını kaybetme hikayesi var bir de. ikinci dünya savaşında sabotaj yapacakken almanlar bunu görüp mg42 ile biçmişler, bu da pusulası ile ingiltere'nin bulunduğu yöne doğru sürünerek kaçmış. traji komik ? evet.

    oyunun klasik adventure'lara göre iki farkı var. birincisi diyalog içerisinde istediğiniz kelimeyi karşınızdakine sorabilmeniz. ikincisi ile etrafa saldırabiliyor olmanız. steve'in annesine "fuck" deyin, mideniz kalksın.

    --- spoiler ---
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap