5 entry daha
  • lamborghini nin inatla italyan tasarımından uzak durmasının son ekolü. bir türlü kafam ermiyor yaptıkları arabalara. kendilerini severiz sayarız, ancak adamlar italyan spor otomobili duruşuyla uzaktan yakından alakası olmayan, taş gibi soğuk*, çok keskin köşelere, hatlara sahip ve kütük gibi dümdüz araba yapmaktan bir türlü vazgeçmediler, geçemeyecekler de sanırsam.
    dediğim gibi her zaman severim, saygı duyarım ama; bir ferrari nin savaşçı ruhu, bir maserati nin kıvrak görüntüsü nasıl cazip ve özel yapıyorsa o markaları, lamborghini nin de acilen bu tarzda bir duruş sergilemesi en büyük isteğimdir. belki de bu küt tasarım segmenti, lamborghini nin dünyaya lanse etmeye çalıştığı yeni bir duruş şeklidir, ona da saygı duymak lazım. ama konu italyan spor otomobili olunca, ne bilim yakıştıramıyorum işte.

    gerçi bana ne lan? sanki garajımda 5 tane ferrari, 3 tane maserati var da; ben de ahkam kesiyom burdan. ne hali varsa görsün elin gavur italyanı. ben de internetten, ordan burdan bu arabaların resimlerine bakıp bakıp da iç geçirmeye devam ediyim, en iyisi budur benim için.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap