• 19 ağustos’taki dava ekim ayına ertelenmiştir. 2008 yılından beri britney’in babası yasal vasisidir. tüm parasal ve sosyal haklarını elinde tutmaktadır. kadının oy kullanma ve tek başına araba kullanıp seyahat etmek gibi hakları yok. onca parayı vs kullanma konusunda babası hak sahibi. hatta şarkılardan telif haklarını da kendi talep ediyormuş.
    bu kadının çektikleri gerçekten feci olaylar ve bu hashtag hala müzik endüstrisinin britney’i baskılanmak adına yaptığı türlü dalavereleri ve bitirme çabalarının son bulması için açılmıştır. aslında olay sadece babasından kurtulmak da değil. kendi babası bile işin içinde artık nasıl bi’ kaotik durum var yani ortada. kadın artık kırk yaşında ve bu olay çözümlenene dek müzik vs yapmayacak. ki zaten kendi gerçek sözlerini ve kendi klip senaryolarını yıllardır yayınlamıyorlar. boykot uyguluyorlar.
    britney 2001’de michael jackson ile ‘the way you make me feel’ şarkısına düet yapmış ve harika performans ortaya koymuştu. bi’ sürü şarkısını kendi yazdı mesela everytime, sometimes, work bit*h gibi hatırda kalan nice şarkılar. en sevdiğim de i love rock and roll cover’ıdır. artı aslında britney bi’ soprano. ancak ‘britney’ sesi için çok tizlerde şarkı söylüyor, istenen bu. artı çok iyi bi’ dansçı. piyasaya sürülmesi engellenen ve sadece kendi şarkılarını içeren albümü var ismi original doll. müzik endüstrinin karanlık taraflarını anlatmaya ve üzerindeki baskıyı anlatma çabası ile kaydedilmiş. aşırı merak ettiğim bi’ albüm o mesela.
    popüler müziğin en büyük handikabı bu. geniş kitlelere hitap ediyorsan sen sadece plastik bi’ barbie olup pazarlanıyorsun. yetenekli biri de olsan imajın aptal bi’ arzu nesnesi sarışın oluveriyor. popüler olan müziğin sonraları içinin fena boşaltılmasının nedeni bu. britney de bu sürecin en önde bayrak taşıyanı oldu.
    bu kadın 2007 yılını bile atlattı. bence bu süreci de atlatır. madonna gibi olsaydın belki bu kadar çok olay başına gelmezdi be balım. ama iyi ki britney’sin.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap