5 entry daha
  • finali kazandigini bilmesem daha iyi olacakti dedigim delikanlidir. neyse bile bile izleriz oyleyse diyerekten bir saygi durusu yapayim ilk setteki geri gelisine ve ozellikle servis kirdigi oyuna...

    durum 6-5 federer lehine ve servis yine federer'deydi. bir onceki oyunda federer servis kirmis ve kendine guveni gelmisti. oyunun ilk 3 topunda durum 40-0 olmus ve artik herkes seti federer alsin diye bekliyordu. fakat djokovic denen gotu boklu velet oyle bir geri gelis yapti ki hayretler icinde izledik.

    once hayran bakislarimiz altinda durumu 40-40 yapti. ardindan bize hayretler icinde birakan baskisi geldi. 3 kere arka arkaya servis kirmayi denedi olmadi. federer o kadar sinirlendi ki artik bu servislerine bile yansimisti. hemen hemen her servisi ikinci veya ucuncu seferde oyuna giriyordu, cikmaz denen toplarini bu velet oyle bir cikariyordu ki topa kosacak istegi kalmiyordu. hele hele o bir ralli var ki, anlatilmaz yasanir. en nihayetinde djokovic servisi kiriyor ve de durumu 6-6 yapiyordu. ve bize de acik olan agizlarimizi kapatip tv basinda istem disi bir alkis koparmak kaliyordu. tie-break'te bekledigimiz gibi djokovic seti aliyordu ama biz hala o bir onceki oyunda kalmis ve karisimizda yavas yavas yucelen bir tenis ilahini izlemenin hazzini hali hazirda duymaya devam ediyorduk.
4003 entry daha
hesabın var mı? giriş yap