4 entry daha
  • ahmet sezerel hababam siniflarindaki alim ahmettir, koyden gelip kel mahmutun kol kanat gerdigi habababim environmentina (yeah beybi ) uyum saglamak adina olmadigibi gibi davranan bir sen bir ben olan insandir ahmet sezerel özellikle bulundugu filmin sonunda mezun olmadan az evvel köy okuluna yardim diye porno dergi gonderen hababamdaki zengin evlatlarina

    - nasıl gönderirsiniz bu pislikleri o tertemiz insanlara.onların kaleme silgiye deftere ihtiyacı var.onlara yardım edeceğinize onlarla dalga geçiyor, küçük göruyorsunuz.hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizlerden nefret ediyorum.eğer anlayacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim, siz ondan da anlamazsınız..

    diyebilmis son derece vefakar, topragini bilen seven bir abimizdir.. canlandirdigi bir karakter olsa da oyle sahane oynamistir ki ahmet sezerelin gercekten o goruslerde olduguna inanirim ben..

    bir de okula alinis süreci var ki
    ben tüccar değil eğitimciyim başlıgında birazdan incelemek istiyorum..

    ahmet sezeren sonralari itir esenle sahane bir ikili olmus 2-3 filmde oynamistir.. kücükken kendisine benzemek isterdim.. gorsel ve karakter bakimindan.. sonra tarik akan daha fazla film cekince tarik akan olayim dedim.. ama yine de bende yeri ayridir..
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap