9 entry daha
  • nasil oluyor bilmiyorum ama hafizada sarsilmaz bir yeri var pop sarkilarinin..

    ardina bakma yolcu kader aldi goturdu seni benden sakin bir daha donme yolcu arama gittigin yerden

    böyle bir girişten sonra sunu soylemek istiyorum ki sıkılgan arkadaslar için "pop şarkılarını bir şekilde hafizamdan atamiyorum arkadas" yani 8 ile 14 yas arasinda dinledigim bütün sarkilar bir sıkımda ezberimde. şimdi atakan bir arkadas gelip "kiz sen ne güzel ne güzel bakıyorsun" dediginde saniyede "jest oldu" diyebiliyoum imkani yok..

    lisedeki kompozisyon derslerini uyuyarak gecirdigim icin giris gelisme sonuc bolumlerinden haberdar degilim bu yüzden kotu bir entiri oldugunu ve bunun icin özür dilemem gerektigini belirtmeliyim. ama arkadasim boyle muazzam bir hafiza, beyin, grafon kagidi tamamen pop sarkilara ayrilmaz ki.. sonra da niye cift katli integrali anlamiyorum ulen annamazsin tabi o integralin kafada monte edilecegi yerde "denizleri aş da gel kurbanin olam kurtar beni buralardan ne olur" şarkisi bulunmakta. hem de klibiyle beraber..

    ama bunlar hep kenan evrenin destegi ile yeseren amerikan şeysinin acanlarinin eseri. bir nesli körelttiler böyle. ah be ah..

    "gitsem gidemem kalsam kalamam sastim bu işe hayir mi ser mi bilmem ama atesteyim ben ateste " (önemsiz bilgi: bu sarkida 90 defa "atesteyim diyen celik "babe i'm gonna leave you" adli ledzepplin sarkisinda 30 kusur kere "babe" robert plant'i ve "mavi mavi masmavide" 56 kere mavi diyen ibrahim tatlıses'i gecmistir.. yemin billa)
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap