7 entry daha
  • bizim oğlanı borussia dortmund kapmış, ulan vallahi acayip sevindim, günüme neşe geldi. 2003'lü bir velet olmasına rağmen bu sene championshipte canavar gibi top oynadı bu aslan, fizikmiş yetenekmiş gram sırıtmadı. zaten potansiyeli belliydi ama kendisi için mükemmel bir takıma gittiği için ekstra mutlu oldum.

    daha önce de başlığına yazmıştım, bizim ülkemizde ne oyuncu oynamaya hazır, ne hoca oynatmaya hazır. twitterda like peşinde koşan, altyapıda krallığını ilan etmiş ömer faruk beyazlarımız, 15'inde sahaya çıkınca kendini messi zanneden mustafa kapılarımız, ocak doğumlu mağara adamlarımız olduğu müddetçe ülke futbolu gram gelişmez. elin oğlu jadon sancho gibi bir adama idmana geç geldi diye ekstra idman koyuyor, sen veletlerin ağzına bakıyorsun.

    neyse, jude bellingham kardeşimizin dortmund kariyerinde yeteneğinin çok çok üstüne koyacağını düşünüyorum. adı man utd la city ile anılınca korkmadım değil ama oynadığı futbolla da belli oluyor ki kardeşimiz yaşına göre oldukça vizyonluymuş. yolu açık olsun.
371 entry daha
hesabın var mı? giriş yap