5 entry daha
  • soundtrack'leri enfesti, elektronik muzigin nadir dinlenebilir formu olan 90'larin sonunda populer olmu$ underground tarzdaydi. tam bir arcade ruhuna sahipti oyun, hizli gitme hissi guzeldi. pist olarak ingiltere'nin bol $atolu $ehirdi$i, san fransisco, misir'in col ortami, finlandiya, isvicre alpleri vardi hatirladigim. $ifre mifre girince bir tane daha absurd ve cok zor yol acilirdi. hatirlamadigim bir iki pisti daha olabilir.

    araba olarak default dort arac toyota supra, honda acura, mazda miata ve porsche 911 idi. ayrica gizli arabalar da vardi ve bunlardan biri mitsubishi pajero idi. meraklisi diger dort arabanin da markalarini cikarabilir; bir tanesi kamyonet bir tanesi alcak bir spor arabaydi mesela..

    lisansa para kacirmamak icin bu arabalarin isimleri yazmazdi. hatta porsche 911'in tipini bile taktiklari spoiler ile bayagi bir anla$ilmaz hale getirmi$lerdi. oyun engine olarak arabanin asla takla atmayacagi bir formda kodlanmi$ti. dogru hatirliyorsam ingiltere pistinde sadece tek bir noktada cok zor bir hiz ve aciyla girince araba takla atiyor ve grafikler bi an icin sapitip sonra yolun ortasina arabayi resetliyordu.

    ozluyoruz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap