3 entry daha
  • edit: aşağıdaki yorumu ilk trailer'a göre yapmıştım. oyunun renk paleti canlı ve ışıltılı değil. olması gerektiği gibi yapmışlar. tabii orijinalinden daha farklı bir tarzı var, ama ona benzemesini sağlayan bir renk paleti seçeneği de koymuşlar.

    ----------

    remake - orijinal kıyaslaması

    teknik açıdan kaliteli duran; ancak atmosferi orijinal oyunla alakasız görünen oyun. orijinal oyun, kasvetli ve sürreal bir atmosfere sahipti. "colorless fog"un etkisi altında, korku duyulan bazı antik ve mitolojik varlıklar gerçeğe dönüşmüştü. saldırıya uğramış ama hala yaşayan ortamlar vardı.

    trailer'da, renk paleti ve tasarımların dönüşüm geçirdiğini görüyoruz. tower knight (0:44) ve reaper'ın (00:48) olduğu kısımlar diablo 3 düzeyinde bir değişime uğramış.

    renk paletinin daha iyi olduğu tutorial ve 1-1 bölümlerinde ise, boletarian palace'in dark souls 3'teki lothric castle'a dönüştüğünü, bazı yapıların yıkıma uğradığını ve bitki örtüsüne büründüğünü görüyoruz. orijinal oyunun konseptine uygun durmuyor.

    intro'daki ortam ve müzik de değişime uğramış.

    iyi yönünden bakarsak: çok kapsamlı bir remake'e benziyor. demon's souls temalı yeni bir soulsborne oyunu olarak düşünülürse, zevkle oynanacaktır. orijinal oyunda bulunmayan 6. archstone'u da muhtemelen ekleyecekler.

    yine de, benim için bu oyun tlou part ii sonrasında ikinci hayal kırıklığı oldu. playstation markasının en iyi exclusive'lerinden birini, ps5'in gücünü gösterme, ray tracing & hdr desteğini öne çıkarma ve daha geniş kitlelere hitap etmek için dönüştürmüşler. serinin en beğenilmeyen oyunu dark souls 2 bile bu kadar canlı ve ışıltılı durmuyordu.

    ps5'i, demon's souls remake duyurulursa çıkış tarihinde alırım diyordum. trailer sonrasında, acele etmemeye karar verdim.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap