1 entry daha
  • fight club isimli eseri ile tanidigimiz chuck palahniuk un henuz film haline getirilmemis muthis kitabi. gavur cagdas edebiyatini daha yakindan takip edebiliyor olsa idik elbette chuck i choke isimli bu ilk kitabi ile taniyacak "oha abi super adam" diyebilecektik.

    choke fight club isimli kitabi okumus insanlara yazarini bilmeden (misal afacanligina yazarin ismi kitapta tipekslenmis olsun) 2.sayfasindan "aha lan bu ayni fight club gibi" dedirtecek kadar stil sahibi, tarz maliki bir eser. fight clubdan kesinlikle daha komik olmakla beraber bir donem pek meshur olmus urban legend, sehir efsanesi geyiklerine de temel hazirlamis oldugunu saniyorum.

    kitabin konusu ozetle soyle: kahramanimiz kafayi sikisle sokusla bozmustur. foku foku icin elinden geleni ardina koymayan kardesimiz en sonunda tedavi icin grup terapilerine katilir (tanidik degil mi?) gunde 50 posta asilan kadin ve erkegin toplandigi bir grup icinde caprazlanmalar olmayacak midir? olacaktir. bu "grup" tedavisinin kime faydasi olabilecektir? olmayacaktir.

    devamini hatta kitabin arka kapaginda yazan ozetini bile nakletmeden gerisini sizlere birkiyorum. edinin, okuyun.
189 entry daha
hesabın var mı? giriş yap