4 entry daha
  • az biraz içtim, elim ayağıma dolaştı, beş on kere de "olur ya" şarkısını dinledim dilinden. kafam güzel, kafam bir dünya. aklıma tek bir şey geldi, dile de getirdim hatta; çok özlemişim o'lum ben seni.
    çatlak sesini duymadan dank etmiyor kafaya demek ki.abim de yok, bir erkek kardeşim de. ama sana sarılmanın tadından bilirim ne demektir; aşk dışında bir sevgiyle bir erkeğe sarılmak ne demek. şimdi sarhoş kafayla yaptığım hesabıma göre 19 sene falan olmuş birbirimizi tanıyalı.yıl 88 falandı herhalde. düşün ki, kaç insan girdi hayatlarımıza bunca senede, sen ne aşklar yaşadın ben en büyüğünden bir tane.sen de hep çocuk sevdin ama yeğenlerle idare ettin.biz rrr ile kendi kuzularımızı sevmeyi tercih ettik. ağzımızın küllük gibi koktuğu uzun alkol gecelerinin yüzleşme sabahlarında, dandik kahvaltılarda uzun uzun derteştiğimiz günler bile geride kaldı şimdi.
    gene de hala 19 sene önce kadar ucundasın telefonun. tek fark; eskiden anneler açardı telefonu.
    şarkı çok güzel olmuş mehmet, acaip birşey olmuş. tüylerim diken diken. ki n kere dinledim.hala çok güzel şarkı.
    oldu bu iş kardeşim. sen kazandın. 10 yıllık müzik inadın kazandı.
    senin adına delice mutluyum.herkese dinletiyorum. kendi kitabım çıkmış kadar gururluyum.
    yüzümden gözümden anlardın içimden geçenleri burada olsaydın. uzun zamandır ilk kez ne hissettiğimi yazamayacak kadar kifayetsizim. diyeceğim o ki;
    helal olsun lan!
642 entry daha
hesabın var mı? giriş yap