16 entry daha
  • her konuşmasına/esprisine, babasının 11 eylül saldırılarında ölen bir itfaiyeci olduğunu sıkıştıran komedyen. yanlış hatırlamıyorsam alive from new york gösterisinde de aynı olay hakkında konuştu. şimdi de gitmiş the king of staten island diye bir film yapmış. peki, bu film ne anlatıyor biliyor musunuz? itfaiyeci babasını 11 eylül saldırılarında kaybetmiş scott carlin adındaki bir gencin hayatını... "değerli bubasını espri malzemesi yapamaz tağam mı!!!", "yetti artık be her şeyin bir sınırı var!!!", "bu amerikanyalılar godoş mu?" diye düşünüyorsam erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular başlığının ta orta yerine bıraksınlar beni. yalnızca aynı esprilerden sıkıldım.

    yalnız, alive from new york gösterisinde eski kırığı ariana grande'nin yaptığı ikircikli hareketin iç yüzünü anlatmasıyla birlikte kendisini sevmeye başladım. bildiğiniz üzere grande hanım, vakti evvelinde pete davidson'ın penis boyu hakkında "kaldırmadan 20 cm" diye gereksiz bir tweet atmış ve adamı, milyonların gözü önünde devler ligine sokmuştu. "big dick energy" yakıştırmaları yüzünden bir ara, sabah-akşam adamın büllüğü konuşuldu, her bir santimi incelendi. işin ikircikli tarafı ise şu, kendisinin dediğine göre çog afedersiniz penis boyu, grande'nin dediği kadar yokmuş. meğersem, pete davidson bir çeşit çahallığa kurban gitmiş:

    --- spoiler ---

    she did that so that every girl that sees my dick for the rest of my life is disappointed.
    --- spoiler ---

    vay arkadaş, milyonlarca dolares de ezsen, iki saniyede bir hesabına para da yağsa böyle saçma sapan hareketler yapabiliyorsun. kadın, tüm dünyaya adamın penis boyunun büyüklüğünü anlatıp adamın penisini görecek samimiyete ulaşan kadınlarda hayal kırıklığı yaratıyor. çünkü, adamın penisi gerçekte büyük değil. bununla yetinmeyip adamın arkasından goca goca açıklamalar yapmış vouge'a. yav hem terk ediyorsun, hem konuşmaya devam ediyorsun. bi sus da motorun soğusun be at kuyruklu...
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap