7 entry daha
  • emektar ceza hukuku profesörü. istanbul üniversitesinin ceza hukuku ana bilim dalı eski başkanı. yaşlılığına rağmen yakışıklılığı ve karizmasını kaybetmemiştir. sınavlarda birinci olan öğrenciyle büyük kulüpte rakı içmek gibi ödüller koyardı.5 puan ile kaçırdığım ödüle hala yanarım. şimdi yapamıyordur sanırım böyle ödüller(lol)

    kendisiyle ilgili unutmadığım bir anıyı paylaşayım.

    deniz baykal'ın seks kasetinin patladığı dönem yüksek lisans dersi için tekrar karşılaştık hocamla, bu sırada üniversitesinin "özel" olmasından mıdır nedir, bilemiyorum; bu renkli renkli kıyafetler ve sarışın saçlı kikir kikir kızlarında bulunduğu sınıfta hoca giriş yapıyor ve kendisini tanıtıyor. bu sırada laf lafı açıyor eski öğrencileri olarak, lisansda cesaret edemediğimiz özel soruları soruyoruz. hoca oğlundan falan bahsediyor. muhabbet akıyor. lisansın korkulu rüyası ile resmen baba - evlat samimiyetiyle konuşuyoruz. konu özel hayatına dahi geliyor derken;

    bu sırada bu kikir kikir kızlardan bir tanesi muziplik olsun diye şımarıkça sırıtarak hocaya "hocam kaç yaşındasınız?" diye bir soru soruyor. ama soru sorma anında şımarık öğrencinin asıl amacının hocanın andropoz yaşında olduğunu belirtmekti aslında.

    tabi kayıhan hoca durur mu, yapıştırır cevabı;

    "deniz baykal'dan daha gencim"

    hocanın cevabına o kadar çok gülmüştüm ki, ama tabii soruyu soran öğrencinin bozulma anıyla daha da keyiflenmiştim.

    ayırca tez danışmanım olduğu için almanca kaynaklarla kafayı bozmuş bir ceza hukukçusu olduğunu unutmayın.

    türkiye'de çok nadir kalan, iyi cezacılardandır. allah ömrünü uzun eylesin.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap