2 entry daha
  • bir alternatifi ise discover carddir (http://www.discovercard.com/ ) discover bu "cashback bonus" denen harcamalarinizin yuzde bilmemne kadarini iade ediyoruz olayini amerika'da ilk uygulayan kart bildigim kadariyla. ustelik discover kullandiginizda bir gun posta kutunuzda surpriz hediye kartlari bulabilirsiniz anlasmali magazalardan (bana $20 circuit city karti geldi. insan bayram degil seyran degil ensitem beni niye optu diyor ama iste piyasa rekabeti bunlara kadir). discover'in dezavantaji ise mastercard/visa gibi her yerde kabul edilmemesi (amerika icinde kabul edilirligi mastercard/visa'dan az, american express'ten daha fazla, amerika disinda pek gecmiyor sanirim.)

    gelgelelim citi'nin harcamalari odullendiren tek karti da bu dividend karti degil. baska bir karti (citi rewards) harcama karsiligi puan toplatiyor ve toplanan puana gore hediye alabilmenizi sagliyor (thank you network diye bir sey icadetmisler. ucak biletinden blender'a her turlu sey var).

    oyle ya da boyle sirf cashback/hediye almak icin harcama yapan sersem var midir bilemem ama zaten mecburi yaptigin harcama karsiligi bir sey almak iyi oluyor. turkiye gidis donus ucak biletlerine yuzlerce dolar verirken insan puanlarla/cashback'le avunuyor...
hesabın var mı? giriş yap