2 entry daha
  • bayern munih'in jan schlaudraff ve hamit altintop'tan sonra bu yil kadrosuna kattigi ücüncü isim. cöküse bir dur demek icin sonunda kesenin agzini acmistir. (bu rakam bayern munihe göre kesenin agzini acmak deyimini anlamli kiliyor) ki bunu bu klup cok nadiren yapar , en son ne zaman buyuk bir transfer gerceklestirdi hatirlamiyorum bile. bayern munih'un tüm geyigi alman liginden beslenmektir ki imaji ve gücü sayesinde pek cok gelecek vaat eden futbolcuyu ucuza kapativerir. nadiren podolski gibi zorluk cikaran olursa eger kesenin agzini acar filan.. misal schlaudraff icin bir milyon dolar ödemislerdir.

    hoeness, belki de icine kazik gibi oturan , milyonlarca euro'ya mal olup da en ufak bir yarar saglamadan kariyerini bitirmek zorunda kalan deisler'in yerine düsünüyor sosa'yi. gerci sag kanat, forvet arkasi ve orta saha oynayabilen sosa'nin burada sorun yasayacagini düsünmüyorum. 1,79 boyunda ve 80 kilo ceken sosa oynadigi 105 lig macinda 11 gol atmis.

    maliyeti 4,6 milyon euro'dur.

    avrupada özledigi günlere dönmesi icin ballack'in yerine genc degil, gelecek vaat eden degil cift haneli milyon eurocuklu futbolculari transfer etmesi gereken bayern'e güc katacak bir futbolcudur.

    (bkz: hayirlisi)
3343 entry daha
hesabın var mı? giriş yap