70 entry daha
  • çalısmaktan asla vazgecmiyecegim,adrenalin,macera duygusu ve sagladigi sanal gerceklik hissiyle calısanlarını sürekli zinde tutmayi beceren essiz firma.
    saat sabahin 7:30 u.yagmurla karısık bir sis cokmus manisanın üzerine.agaclar beyaz pamuk sekerler gibi.ama ortam gerilimli.herkes bulundugu koltukta tetikte bekliyor.otobus sisin icinde hayalet gemi gibi yol alıyor.korku icinde etrafa bakiniyoruz.bugun nelere gebe acaba.koltugun kolunu daha sıkı kavrıyorum,mideme bir acı saplanıyor.bir talcid daha atıyorum agzıma.elim giris kartima gidiyor.sıkı sıkı kavrıyorum.ona bisey olmamalı.otobus her zamanki yerinde durmuyor.lanet olsun arka koltukta oturan caylak endustri muhendisi yine aglamaya basladi.bu zayifların ne isi var aramizda.ise alirken ingilizce testi yapmak yetmiyor artik.otobusu daha ileri cekiyorlar.iceri uc gunluk sakali ve sigara icmekten kararmıs cildiyle iri yarı bir adam giriyor.
    kimlikleri cikartin diye bagiriyor.kahrolasi caylak,kimligini evde unutmus sanirim,panik atak gecirerek ustunu basini aramaya basladi.neyse beni gecti.bugun de iceri girebilcem sanirim.herkes apar topar dısarı atlıyor.bizim caylak otobuste kaldi.iyi de oldu sanirim.dogal seleksiyon burda her an isliyor.
    iceri polis seridine benzer dort kanallı bir yoldan giriyoruz.herkesin üstü tek tek araniyor.onumdeki gozluklu iceri boyoz sokmaya calisirken geri donduruldu.umarim cebimdeki bogaz pastilini bulmazlar.
    derin bir nefes alarak kimligimi uzattim.kazasiz belasiz icerdeyim yine.sis üzerime yapısmıs.buz gibi yagmura ragmen kulaklarim alev alev.
    kartimi okutup iceri girdim.az sonra son teknoloji lcd tv üretmeye basliyoruz.once mudure yakalanmadan bir tuvalete girersem oldu bu is.
    vestel,teknolojinin turkcesi.
1094 entry daha
hesabın var mı? giriş yap