9 entry daha
  • you calling my name ile şahsi one hit wonder listeme güzel bir giriş yapmışlardı. son şarkıları not by the moon ile henüz bu fikrimi değiştiremediler. şarkı kötü değil, ancak diğerini hala çok seviyorum.

    ayrıca şarkılarında neden rap var, anlayamadım. yasak savmak için oraya iliştirilmiş gibi duruyorlar resmen. salt vokal grubu olsalarmış daha mı iyi olurmuş sanki diye düşünmeden edemiyorum. hele jackson wang'e (from china* ) itelenen rap kısımları ömür törpüsü, çünkü adamın sesi de törpü gibi (bir yerde mi okudum yoksa eric nam mı söyledi de kulağımda kaldı hatırlamıyorum gerçekten; 'dead horse voice' diye). yine de hakkını yemeyeyim 100 ways için çektiği klibi çok beğendim; koca bir fandom'a naruto nostaljisi yaşattı.

    sub unit diyebileceğim jj project'in tomorrow, today' i çok daha kolay dinlenebilir geldi bana. temiz iş.

    grubun baştan sona discografisini bilmiyorum. burada sattığım bilgiler bang chan'ın dinlettiği birkaç şarkı ve benim merak edip dinlediğim iki üç tanesinden derlediğim kadar. dinledikçe dinleyesim gelmediği için grubun iç dinamiklerini falan da oturup araştırmadım açıkçası.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap