9 entry daha
  • evlenirken iyi günde kötü günde birbirinizin yanında olacağımıza söz vermedik mi skyler? engelli oğlumuz var, kansere yakalanmışım cebimde para yok sağlık hizmeti almak için 40 kere düşünüyorum. seni ve oğlumu neyden geri koydum lan ben. evet bende isterdim zengin nigga godamanlar gibi altımda cadillac escalade altın kolye kombini ile gezmeyi ama olmadı kızım işte.

    hayatımın kazığını zaten en yakın dostlarımdan yemişim. sevgilim en yakın arkadaşım ortağıma gitsin yıllarca çalışıp çabaladığım çalışmalarımı kullanarak milyonları cukkalamışlar napacaktım onlarla çalışarak gururumu mu ayaklar altına mı alsaydım para için. sırf sen daha pahalı sigara iç diye, o hırsız kardeşin ve hırsından kuduz köpek gibi kuduran bacanağımla haftasonu havuzbaşı partisi yapacaksınız diye gururumu ayaklar altına mı alsaydım ha ?

    olmadı işte... bir şekilde hayatta kalmam sana ve çocuklarımıza daha güzel bir hayat yaşatmak uğruna allahın keşi eski öğrencim ile meth pişirmem gerekti. o piç kurusunu sokaktan aldım, benim sayemde o itin yüzü para gördü. onunla bile papaz oldum ölürken geriye dönüp bakmadı bile orospu çocuğunu kurtlar sofrasından kurtarmama rağmen.

    ulan skyler ulan skyler lan ben sen mutlu ol diye 50 yılda geçmediğim hayatın çemberinden bir kaç ay içerisinde geçtim. kimlerle muhattap oldum ne küfürler ne dayaklar yedim lan ben biliyor musun?

    senden tek bişey istemiştim skyler kötü birşey yaptığımı biliyordum ama empati yapmanı istedim. tüm bu yaptıklarımın senin ve çocuklarımız için yaptığımı görmeni istedim.

    sana söyleyeceğim tek şey;

    orospu skyler....
163 entry daha
hesabın var mı? giriş yap