3 entry daha
  • eski iş arkadaşlarının başarısını asla sindirememiş bir adam. ilk fırsatta, onlara da kendini beğenmişlik yaptı. eski ortağının doğum günündeki ezik hallerinde, skyler yine walter’ ın ruh halini anlayarak onun yanında oldu.
    skyler, hamile, oğlu sakat, kız kardeşi hırsızlık yapan, psikolojisi bozuk, üstüne kocası kanser oldu. maddi olarak karşılayacak durumları yok ama kadın yine de kocasının yanında durdu.
    kadının tüm güvenini, meth yaptığı zamanlarda kırdı.
    çünkü, ortalıktan kayboluyordu. ne yaptığını da söylemiyordu. söylediğinde de artık çok geçti.
    skyler, olayı öğrendiğinde işi bırakmasını söyledi. çünkü, tehlikeliydi. kadın para istemiyordu, ailesinin güvenliğini istiyordu.
    kadını tek başına bıraktı.
    en sonunda da, hank öldü, oğlu babasının yaptığı şeyin utancıyla ve hank in acısıyla yaşamaya mahkum oldu, skyler ın kız kardeşi zaten bitik bir kadındı, iyice bitti. skyler 2 çocuk ve ruh hastası kız kardeşiyle kaldı. kadın tüm bunları öngörmüştü o nedenle walter ı uzaklaştırdı. skyler parayı gördüğünde ne oldu? kadın korktu. walter, o paraları saklamak zorunda olduğunu yoksa başlarının ailecek belaya gireceğini, hapise girerse küçük walter’ın bunu kaldıramayacağını söyledi. skyler’ın isteyerek yapmadığı çok açıktı. walter oğluna doğum gününde araba aldığında kimden çekindi. elbette skyler’dan. kadın lüks içinde yaşamayı bilmiyor muydu? o paraları bal gibi aklardı. ama aklında hep bu işten sıyrılma düşüncesi vardı.

    jessie’ye hiç bulaşmasaydı ne olurdu? annesi ve babası jessie’yi yola getirirdi. ağlak jessie’nin de hayatına sıçtı.
    diziyi oturup tekrar izleyin, meth kafasıyla izlemeyin ama.
169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap