2 entry daha
  • covid-19 pozitif çıkmış cnn haber sunucusu.

    new york eyaleti şu an coronavirus hastalığının en yoğun görüldüğü yerlerde zirvede ve new york valisi andrew cuomo da şüphesiz trump'tan sonra abd'de en çok gündemde olan kişiler arasında. chris'in 30 mart'ta abisiyle yaptığı röportajda, "kendine dikkat et, senden bir tane var" dedikten bir gün sonra hastalığa kendisinin yakalanmış olduğunu öğrenmesi trajik oldu.

    abi-kardeşin ekranlar önündeki iletişimleri muazzam. özellikle de chris'in genç yaşta avukatlıktan gazeteciliğe geçişini göz önünde bulundurarak, abisini sorguya çeker gibi "işindeki başarın dolayısıyla gelen bütün bu övgüler karşısında, başkan adayı olmayı düşünüyor musun?" minvalindeki seri sorularını andrew cuomo'nun bir siyasetçiden ziyade küçük kardeşini savuşturan bir abi gibi yanıtlaması tatlı bir anı olarak hatırlanacaktır.

    edit: andrew cuomo'nun yanında çalışan kadınlara yönelik (bugün itibariyle 3 kadın konuştu) cinsel tacizde bulunması sonrası yukarıdaki "tatlı anı" pek de öyle kalmayacağı için güncelleme gereği duydum. chris'in abisine "love gov" diye seslenmeleri de hiç iyi anımsanmayacaktır şüphesiz... gerçi "love gov" ismini ona yakıştıran andrew'u çok seven kamuoyuydu.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap