• coronavirus ile ilgili canlı yayında new york valisi ağabeyi andrew cuomo ile ailevi meseleler üzerinden atışan haber sunucusu.
    annemin favori çocuğu benim tarzındaki konuşmasının doğallığıyla güldürmüştür. tipik akdeniz kültürünün yansıması olan bu aile italyan asıllıdır. kardeşler arası kıskançlığın yaş, mevki falan tanımadığına örnektir.

    (bkz: andrew cuomo)
    (bkz: chris cuomo)
    (bkz: cnn sunucusunun newyork valisi abisiyle atismasi)

    söz konusu video linki
  • bu aksam acikladigina gore covid positive cikmis cnn anchor'u. yaklasik bir haftadan fazladir evden baglaniyordu.

    du$unsene ny valisisin, $arlatanin biriyle medikal ekipman icin gereksizce kavgalar etmek zorunda kaliyorsun, milyonlarca insanin sagligiyla ugrasiyorsun ve kardesin hastaliga yakalaniyor bu sirada..
  • covid-19 pozitif çıkmış cnn haber sunucusu.

    new york eyaleti şu an coronavirus hastalığının en yoğun görüldüğü yerlerde zirvede ve new york valisi andrew cuomo da şüphesiz trump'tan sonra abd'de en çok gündemde olan kişiler arasında. chris'in 30 mart'ta abisiyle yaptığı röportajda, "kendine dikkat et, senden bir tane var" dedikten bir gün sonra hastalığa kendisinin yakalanmış olduğunu öğrenmesi trajik oldu.

    abi-kardeşin ekranlar önündeki iletişimleri muazzam. özellikle de chris'in genç yaşta avukatlıktan gazeteciliğe geçişini göz önünde bulundurarak, abisini sorguya çeker gibi "işindeki başarın dolayısıyla gelen bütün bu övgüler karşısında, başkan adayı olmayı düşünüyor musun?" minvalindeki seri sorularını andrew cuomo'nun bir siyasetçiden ziyade küçük kardeşini savuşturan bir abi gibi yanıtlaması tatlı bir anı olarak hatırlanacaktır.

    edit: andrew cuomo'nun yanında çalışan kadınlara yönelik (bugün itibariyle 3 kadın konuştu) cinsel tacizde bulunması sonrası yukarıdaki "tatlı anı" pek de öyle kalmayacağı için güncelleme gereği duydum. chris'in abisine "love gov" diye seslenmeleri de hiç iyi anımsanmayacaktır şüphesiz... gerçi "love gov" ismini ona yakıştıran andrew'u çok seven kamuoyuydu.
  • abisine bak kardesini al.

    bugun de bunun bir taciz olayi ortaya cikti. olay eski, taa 2005'den. o zaman abc'de calisirken bi ara yapimciligini yapan shelley ross'un da katildigi ucuncu bir kisinin veda partisine gidiyor. once kadina sikica bir sarilmis, sonra elleri kalcaya indirmis. “bunu yapabilirim cunku artik patronum degilsin” demis. kadin hemen geri cekildigini soyluyor, kafinin kocasi da ordaymis bu arada. sonra da partiden cikmis.

    daha sonra cuomo kendisine bir email atarak ozur dilemis. kocandan da ozur dilerim diyor. email de cikti ortaya.

    https://twitter.com/…tatus/1441380017921949697?s=21

    bunun da ipi cekilir mi? sanmam. cok eski olay ve ozur dilemis ama saniyorum new york medya ortaminda masum erkek hic olmadi. hepsi zamaninda bi boklar karistirmis. ne ilk ne son olacak.
  • taciz savunmasi konusunda abisine verdigi stratejik tavsiyelerle ilgili telefon ve mesaj kayitlari ortaya cikinca cnn sundugu tv programini suresiz sekilde askiya almistir.

    (bkz: basin etigi)
  • cnn'den bugun itibariyle kovulmus.

    https://twitter.com/…npr/status/1467254877340545028
  • abisi pozisyonunu kaybedince bunu da dogal olarak sutladilar. bosuna perde arkasinda abisini kurtarmak icin calismamis. cnn'in papagan gibi ayni seyleri satan, devamli ekranda olan 3-5 tipinden biriydi.
hesabın var mı? giriş yap