49 entry daha
  • eğlenmek isteyen herkesin kendine göre biçip dikebileceği, tutmazsa sosyolojik tespitlere malzeme yapabilecekleri birer deneylik malzemlerdir bunlar. bunun sonunda sıkılan, gerilen, bozulan olur mu diye düşünme. kalıplar hazırla kendine, duruma göre kullanırsın.
    “burayı bu kadar da ciddiye almayın canım.”
    “aa sen ciddi mi sandın olanları? *
    “eğleniyoruz şurda, biz çok eğlendik, canım amma büyütüyosunuz..”
    “piyes bu piyes..
    “biz bundan sonra türkiye’de kaos yaşanırsa tepkisiz kalmayın, darbe ne kadar kötü öğrenmiş olun istedik. *
    “aaa pardooon piyesimizle maç anlatma derdinde olanları üzdük.” * *
    hiç olmadı, ardarda ironi (!) yüklü entryler yazıp, altına da “yazık” dediniz mi, zerre problem kalmaz geriye. haa ama bu formüller ancak iktidar yanlısı bünyelerce, iktidar yaptığında kabul görüyor olabilir, şaşırma. moderasyon dışında yapıldığında, moderasyonun yanında olan biricik savunucuları seni ezmek için bekliyor muhtemelen. isterlerse kıçlarını yırtsınlar aldırma. eğlenmeye devam et.

    eğlenmek herkesin hakkı. ben misal ilerleyen günlerde çok eğleneceğim. beni tanıyan sözlük okurlarının “aaa nasıl şeyler yazmaya başlamışsın “ dediklerini düşünüyorum da şimdiden eğleniyorum. ahhahhhha.

    arada benden sıkılan, nefret eden, öldürmek isteyenler olacak elbet. napalım onlar da dönüp ssg’nin olan bitendeki açıklamasını okusunlar. sebeplerimiz aynı.

    hadi canım iyi eğlenceler.

    edit: bu entry piyes 2 olarak adlandırılabilecek bir hadisenin başlangıç yazısı olarak yazıldı. bir olan biten tuşumuz olmadığı için yazıldı ve sık sık bakınız verildi gereksiz entryler altına. o gereksiz entryler tabi ki silindi bu eylem bittikten sonra. ama bu entry kendime ve sözlüğe not düşmek adına varlığını sürdürüyor, sürdürecek.

    the end.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap