9 entry daha
  • güzellik merkezlerinde tonlarca para bayılıp yaptırılabileceği gibi evde kendi kendinize de uygulayabileceğiniz bir yöntem. ciltteki ölü derinin soyulması, gözeneklerin açılıp cildin nefes alması amacıyla yapılır. çoğu kozmetik ürününde peelingin asıl maddesi genellikle çeşitli meyvelerin kabuklarının un ufak hale getirilmesiyle elde ediliyor*.

    ellere, yüze, boyuna, bacaklara ve tüm vücuda yapılabilen peeling çeşitleri mevcut.

    ancak özlellikle yüze peeling yaparken veya yaptırırken asıl önemli olan nokta sivilceli olmamak. peeling varolan sivilcenin daha da yayılmasına neden olduğundan bu açıdan sakıncalı olabilir. ancak özellikle siyah noktalarıyla başı dertte olanlardansanız haftada bir evde kendi kendinize uygulayacağınız bir peelingin oldukça faydasını göreceğinize eminim. peeling yaptıktan sonra cildinize iyi bir nemlendirici sürmeniz gerçekten sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olacaktır.

    bir de basit ama etkili bir peeling yöntemi türk kahvesi. özellikle selülitle başı dertte olanların problemli bölgeye türk kahvesiyle masaj yapması oldukça etkili olabiliyor*
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap