47 entry daha
  • efsanevi müzik adamı. ben efsane kelimesini çok kişi için kullanmam, yakışana değil hakedene efsane demek gerekir, işte bu değerli insan bunu sonuna dek hakediyor.

    ben bugüne kadar dünyaya kazandırdığı starlar'ı saymak, onlar için ne yaptığını anlatmak istemiyorum zaten müziğin mutfağında olan herkes bunu bilir, çünkü ertegün'ün hayatı bana göre okullarda ders niyetine okutulmalı. başlı başına bir tarih, başlı başına mücadele.. daima başarı.. unutulmaz.. unutulamaz..

    ben bunları yazarken belki sabaha çıkmaz, hayata gözlerini yumar çünkü kısa bir önce herkesin bildiği gibi bitkisel hayata girdi.

    öyle bir adam düşünün ki , tüm dünya tanısın. öyle bir adam düşünün ki gördüğümüzde bile heyecandan bayılacağımız starlar önünde saygıyla eğilsin ama öyle bir adam düşünün ki ülkemiz televizyonlarında sağlığı konusunda adı geçmesin ne de olsa mehmet ali erbil kadar önemli bir adam değil tv yöneticilerine göre, vatandaşlara haber vermesekte olur, rating yapmaz bu haber. öldüğünde nasıl olsa duyururuz mantığı.. allah sizi bildiği gibi yapsın, utanıyorum her birinizden..
    .
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap