39 entry daha
  • masalarda “yer değiştirmediğiniz için teşekkür ederiz” yazıyor. bu bir cepte dursun.
    içeride toplamda 8 masa var sanırım-4 deniz kenarında 4 ise onların hizasında arkada. mekana girdik, son derece suratı asık bir adam karşıladı, sanırsın o bir cıa ajanı, neyse bir ıhlamur içip kalkacağız, misafirime bak burayı duymuştum gel bakalım dedim. bir şekilde girdik, dersin mekan ağzına kadar dolu, içeride sadece oturan 3 masa var ve rezervasyonda almamışlar, geçtik bir köseye oturduk,-tuvaletin kenarıymış tabi, dedik ki masalardan biri kalkarsa rica edelim not da var masalarda ama şansımızı deneriz. nitekim bir kaç dakika sonra deniz tarafındaki masalardan biri kalktı. biz de rica ettik dedik ki geçelim mi o masaya izin verirseniz, allahım demez olaydık. garson dedi ayşe hanıma sorayım, ayse hanım geldi izin vermiyoruz maalesef dedi, biz de evet yazıyı okuduk ama tuvaletin ağzıymış ondan rica edelim dedik, allahım kaşlarını çattı işte şöylede böylede, sonra dedik tamam içip kalkacağız, sağ olun, sonra da yok efendim geçin, yok diyoruz geçebilirsiniz diyorumlar başladı.

    amaan anlatmaya bile değmez bir mekan işte. yani tabi ki kuralların olsun, onları uygula hiç bir sıkıntı yok, hoş bir şey ama bekleyen müşterin yok, gelenlerin hepsi zaten mekanın balkon kısmında sobanın altında manzara keyfini çıkarıyor, biz zaten içeride 3 masa kalmışız, havan kime?? tabi de,yapamıyoruz ama sizi kırmayalım başka masa da yok bekleyen de-zaten olamaz mazallah yerinizi değiştirmek isterseniz isyan çıkıyor herhalde de- ne bilim insiyatif kullan ne olacak.

    bunu da yazdım ki giderseniz öyle çok şey beklemeyin, asık suratlı çalışanlardan başka bir şey görmezsiniz, yemişim brownisini, dünya kadar güzel yapan yer var, dünya kadar da manzarası bunlardan iyi olan yer var.

    koltukları da pislik içinde, kırıntı mırıntı ne ararsan var
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap