3 entry daha
  • (bkz: jude bellingham/@ceyar i kim vurdu)

    sampiyonsip ligi orta siralama alti ekibi birmingham city'de oynayan 2003 (16) dogumlu, potansiyelli ve liseli merkez ortasaha.

    8 yasindan beridir birmingham city akademisindeymis. 14 yasinda u18 kademesine kadar yukselmisti. bu sezon (2019/20) ise a takima yukseldi ve 145 yillik 'birmingham tarihininde a takimda forma giyen en genc oyuncu' sifatini ele gecirdi.

    forma giyiyor derken lafin gelisi degil; 16 yasinda olmasina ragmen ekimden beridir neredeyse her mac takimina as oyuncu olarak katki veriyor. ingiltere u17 milli takimininda da duzenli olarak sahaya cikan bir oyuncu.

    yetiskin sahsiyetler icin asgari maasin £930 oldugu bir ulkede su an icin haftada 145£ (!) kazaniyor. birmingham city'nin ust lige cikmakla ilgilenmeyen bir takim oldugu dusunuldugunde (bir sakatlik yasamamasi durumunda) onumuzdeki yaz transfer yapmasi kacinilmaz duruyor.

    yasitlarina gore acayip derecede atletik ve guclu olan bu genc kardesimin geleceginin parlak olacagi asikar. saha ici performansi, hal ve tavirlariyla mental olarak da instagram ilgi orospusu yasit meslektaslarina gore cok daha duzgun bir oyuncuymus imaji ciziyor. 6 buyukler yakinda kendisine salca olur; bakalim seneye kendisini hangi dev takimda gorecegiz a dostlar.

    içinde bulunduğu liste için bakınız;
    (bkz: 2019-20 sezonu 19 yas alti genç yetenek listesi/@ceyar i kim vurdu)
375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap