5 entry daha
  • türkiyede yayımlanan nadir animeler arasında benim en çok güldüklerim arasındadır..
    dragon balls 'ın yapımcısı tarafından yapılmıştır (adını hatırlayamadım şimdi). bu nedenle bazı dragon balls bölümlerinde arale görülebilir ya da benzer şekilde dragon balls kahramanları arale 'de karşılaşılabilir.

    felaket komiktir. kesinlikle çocuklar için değildir zira sabaha kadar içip sarhoş olan tipler, evlatlık çinli kızına sulanan yaşlı dede ve hatta bir defasında bayan beyzbol oyuncusunun göğüslerini resmen dikizleyen karakterler bulunabilir.

    animede bazı göndermeler mevcuttur ama özellikle "çizgifilmlerde karakterlerin asla yaşlanmaması" konusuna yapılan göndermede, kentte herkesin yaşları açıklanmış ve bu nedenle gençler içki içmeye, ehliyet almaya falan kalkışmışlardır. arale de motorsiklet ehliyeti almıştır hatta.

    kötü karakter çılgın bir profesördür ve "karamelmen" adlı seri robotları icat edip durmaktadır. bu robotların her yenisini yaptığında robot patlamış, profesör de yaralanmıştır. ve sonunda, profesör mekaniz gözlü, kepçe kollu hatta kendini bir helikopterle birleştirmiş şekilde karşımıza çıkar. en sonunda karamelmen 18 'i yapmıştır ve bu robot, aslında kendisinin karamelmen halidir; kocaman bir humanoid 'tir ve bacak arasında penis niyetine kocaman bir silah bulunmaktadır.. hatta bu silahla savaşır.. felakettir. öldürür adamı gülmekten..

    ayrıca bedava dr. slump-fan mail'i için;

    http://www.drslumpfan.com/
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap