3 entry daha
  • övgüyü my sassy girl alırken kenarda öylece kalakalmış , konu bakımından ''ikiz kardeşi'' nden *hiçbir eksiği olmayan harikulade bir film.

    --- spoiler ---
    iki film arasındaki aynı anda hem bağlantı olarak nitelendirilebilip hem de nitelendirilemeyecek benzerlikler;
    -windstruck'ta kız erkek arkadaşını kaybederken my sassy girl'de ise erkek arkadaşını kaybedişinin birinci yılını doldurmuş olarak ortaya çıkıyor.
    -windstruck'ın sonunda kızın karşılaştığı kişi my sassy girl'deki esas oğlan, fakat üzerinde lise üniforması var ve daha genç duruyor. ki zaten my sassy girl'de erkeğin kızdan bir yaş kadar büyük olduğunu öğrenmiştik.
    -yine windstruck'ın sonunda kızı metro tarafından çarpılmaktan kurtaran kişi aynı hareketi my sassy girl'de yapan esas oğlan.

    içerdiği birbirinden bağımsız fakat bir o kadar da bağlantı kurulası özellikleriyle film izleyeni kapanışında my sassy girl'ün ilk sahnesini beklemeye zorluyor, fakat yine bir senaryo cinliği ile karşılaşıyoruz ve kız metro tarafından ezilmekten bambaşka bir mekan ve zaman diliminde my sassy girl'deki kişi tarafından kurtarılıyor.
    --- spoiler ---

    nacizane fikrim en başta ortada tek bir senaryo olduğu, fakat zamanlarla oynanarak ortaya iki ayrı hikaye çıkarıldığı, karakterlere ve konulara dokunulmayarak da iki hikaye arasında gizli bir bağ kurulduğu yönündedir. *

    not: my sassy girl'ü tavsiye edip de bunu etmeyen pillibebek'e buradan ayrıca teşekkürler! *
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap