8 entry daha
  • 2006 yılında çıktığı stone sour konserlerinde canlı vokal performansını geliştirmiş olduğu gözlenen vokaldir. ama 2000 ve 2001 yıllarındaki konserlerinde canlı performansı bariz berbattı. ayrıca bu adamın sahneye çıkmadan önce yerinde duramıyor olması (eski konser görüntülerinde) sahnede neden daha çok hareketli ve neden daha kötü bir vokal performansı ortaya koyduğunun kanıtıdır. hakeza yine o yıllarda katıldığı tv programlarında da bu sıçış devam etmiştir. (canlı performansının kötü olması kanısına albüm kayıtları ve canlı performans karşılaştırmaları sonucu varılmıştır. kaldı ki iowa albümünde süper bir vokal performansı sergilemiştir bana göre ama aynı güzelliği konserlerde yakalayamadım).

    ama gelgelelim stone sour ile tabiri caizse ortalığın mna koymaktadır. clean vokallerin daha ön planda olduğu bu grupta corey taylor'ın canlı performansları da albüm performansları da mükemmeldir. through glass'ta resmen döktürmüştür. sahnede de mükemmeldir çünkü sahneye gördüğüm kadarıyla ayık çıkmaktadır. sesini ve enerjisini de dengeli kullanmakta. ayrıca slipknot'taki uzun şarkı sözlerine nazaran stone sour'da daha kısa şarkı sözlerinin olması da güzel performansının nedeni sayılabilir.

    anlattıklarına göre çok geveze bir adammış. her konu hakkında mutlaka bir fikri varmış. kıskanmak mı? hayır.. imrenmek mi? evet!
111 entry daha
hesabın var mı? giriş yap