• siparişi yemekpeti.com gibi yemek dağıtım şirketleri üzerinden vermek de bunlardan biridir. yemeksepeti'nin siparişi domino's a iletmesi sırasında vakit kaybı olduğundan saat lehinize işliyor. esas alınan saat de yemeksepeti'nden siparişi verme saatiniz olduğundan en az 2-3 dakika kazanıyorsunuz ve 30 dk. dolar dolmaz yemeksepeti'ni arayarak bedava pizza hakkınızı kaydettiriyorsunuz. kapıya gelen pizza dağıtıcısı çocukla muhatap olmuyor, ondan kupon istemiyorsunuz, onlar hep kendilerini savunuyor malum.
  • geç gelen pizzaların parası üç kuruşa çalışan dağıtıcı çocuklardan kesildiği için yapmaya gerek görülmeyen taktiklerdir.
  • kullanılması gereken taktiklerdir çünkü domino's pizza eve yolladığı tüm reklamlarda paranın motorcu çocuklardan kesilmediğini belirtmektedir.
  • hırsızlık ile eşdeğer tutulan taktiklerdir. bunu eş tutan ya hiç hırsız görmedi, ya da fırsatçılık nedir bilmiyor.
  • öncelikle naçizane bir saptamamı hatırlattı bu durum (bkz: #10604501). aslında bu konuyu şirkete ya da pizzacı elemana bırakıp, "abi ben bu süreyi aştım, buyrun size ikinci pizza kuponu" diyebilmesini isterdim. onun da bir ailesi olduğu, zamanında yetişmek için trafikte kendini tehlikeye atabileceği ihtimalini ben kafamdan atamıyorum. olmaz olsun taktiklerdir. böyle.
  • (bkz: #12948977)
  • ortada olmayan taktiklerdir. iki taktik var sadece şu yazıda (bkz: #14637447). ki bunlardan birincsi psikopatlık, ikincisi aptallıktır. kim gider lastik indirir allah aşkına_? yanlış adres verirseniz de o parayı zaten ödersiniz. çünkü hatalı bilgi verdiniz.
  • bedava yenilen pizzaların maliyetlerinin parası verilen pizzalara bindirilmesi nedeniyle düşünülmesi abesle iştigal olan taktiklerdir. ilk ve ortak amaçları kâr etmek olan ticari işletmelerin hiçbiri amme hizmeti olsun diye beleş mal dağıtmaz. bedava verilen pizzaların oranı %2 ise pizzaların fiyatlarına %2 eklenir, beleş verilen pizzalar kompanse edilir. bin bir cinlikle bedava pizza yiyen kişi de bi sonraki paralı pizza yiyişinde beleşe yediği pizzanın parasını paşa paşa ödemiş olur.

    üç kuruşluk pizzayı bedavaya getirmek için sürü sepet taktik geliştirmenin ne tarz bi davranış olduğu da belirtilmiş zaten, yeterli parası olmayan adam (burda adam kelimesinin altını çizmek lazım tabi) gidip 30 milyona büyük boy extravaganzza pizza yemez, iradesine hakim olur.
  • mesela saat 22.30.59 da sipariş vererek 1 dakika kazanılabilir.
hesabın var mı? giriş yap