• flört heyecanı belki. ama belki de değil. o ilk başlarda insanı uçuran duygu ne ise o işte. aşk değil ama. ondan eminim.

    ha bu arada “geceleri uyku girmez gözüme,
    zalım yastık diken oldu yüzüme” diyor yaa..
  • athena'nın çilek koktuğunu söylediği heyacandır.

    her yeni başlayan macera
    heyecan dolu çilek kokar
    gelip geçici bir hevesti
    bazen uzun bazen kısa
  • ilerde problem olabilecegini bildigin her sey o anda toz pembe gelir, gozun biseyi gormez. telefondaki mesaj alindi yazisi veya facebookta mesaj kutusunun yanindaki "1" rakami seni dunyanin en mutlu insani yapmaya yeter. o klasiklesen tabir ile midende kelebekler ucar, kisacasi hayat guzeldir bu heyecanla...

    peki ya sonra, duygularin yerini mantik almaya basladigi zaman ??? o durum icin sizi suraya yonlendirelim lutfen...

    (bkz: ask acisi)
  • aradan yıl da geçse, sevgiliyle akşam evde buluşacak olmanın verdiği heyecanın yanında solda sıfır kalır.
  • ilerde hiç sıkılma gibi bir durumun olacağına ihtimal vermeyeceğiniz tatlı dönemdir. ilişkinin ilk yılındaki heyecanların yanında hafif sönük kalırken, ilişkinin olgun moda geçtiği zamanlarda özlenir bu dönem. her şey yenidir ve konuşacak anlatacak o kadar çok şey vardır ki... 2 saatlik telefon konuşmaları yerini 3 dakikaya bırakacaktır ilerde, dikkat.
  • f.d.'den geliyor; (bkz: alev alev)
  • bir ilişkiyi en güzel yapan şey. her şey daha özenlidir, daha heyecanlıdır. kış günü bahar yaşarsınız adeta. o el tutulacak mı tutulmayacak mı, arabadan inerken öpsem mi, görüşürüz deyip gitsem mi? hep bir tereddütler, hep bir gel-gitler. şimdi böyle anlatınca sıkıntılı gibi geliyor ama aslında değil. iki kişininde arasındaki inanılmaz çekimle tavan yapan bir heyecan bu. öyle ki bu heyecanın 10 da 1 i bile kalmayınca ilişki bitiyor. ah ulan 2 yıl önce böyle miydik, ne zaman bu hale geldik diyor insan. keşke hep bu flört heyecanı kalsa ilişikide.
  • ilk bir kaçında görülür. sonra alışılır, artık özlenir. kötü olanı o heyecanı asıl hayat arkadaşınıza saklamamış olmanız. içinizde bir yerlerde hep bundan ötürü kendinize sitem edersiniz.
  • ilişkinin ileriki zamanlarda sağlayacağı heyecanların fragmanı da olabilir. o "öptü beni!" heyecanı üç sene sonra da yaşanabilir. ya da ilerleyen zamanlarda öyle mesud olunur ki, ilk heyecanlar aranmaz bile.
    hemen öyle biter gider falan demeyin canım. vallahi oluyor.

    hem ne demiş bulutsu üstad tom robbins:
    "mükemmel aşkı yaratmak yerine, vaktimizi mükemmel aşıklar arayarak heba ettik"

    (bkz: aşk)
  • libidodan kaynaklanır. freud'un köpeğiyim, evet.
hesabın var mı? giriş yap