• konuşan tumblr.
  • herkes gerçekten çıldırmış. kız 18 yaşında. yok çok şımarıkmış, yok ergenmiş. hadi canım, çılgınsın!! 18 bile yeni oldu insafsızlar. 18 yaşında o kadar grammy neyin alsa insan ne şekillere girer. sesi güzel, şarkıları da güzel. van halen'ı bilmiyormuş. müzik otoritesi muamelesi yapmaya gerek yok, dinle geç. durmadan sosyal medyadan mesaj veriyormuş, kezbanmış. sosyal medya çukurunun kötü yorumlarından çok etkilendiği için yazdığını, akıl sağlığını korumak için yaptığını söyledi.

    her şeye, herkese saldırmak ne kolay. 10 yaşındaki atakan için twitterda biri ben anneme asla böyle davranmam diyenler fav demiş, millet de çok süper yavrular oldukları için fava abanmışlar. aferin, 10 yaşındaki çocuktan daha iyisiniz.

    orta yaşlı halimle bana çoluk çocuğu savundurtuyorsunuz. çocukları sizin kötücül düşüncelerinize yedirtmeyeceğim ulan!
  • anne adı: demet evgar
    baba adı: kaan tangöze
  • bad guy şarkısına çektiği klibin en iyi tanımı bir youtube yorumundan gelmiş;

    producer: how much crack do you want in this vid?
    billie: yes
  • kilolu, daha doğrusu balık etli 19 yaşında bi kızı porno yıldızına çevirmişler makyaj hileleri ve photoshop sayesinde.

    herkes de bayılmış.

    bayılanlara sorsan hepsi body positivity, girl power...

    ayrıca yıllardır inşaa ettiği imajını da yerle bir etti. yazık.
  • kendisini takip etmiyorum ama instagram gozumuze sokunca gormek zorunda kaldim,

    agent provocateur ve vogue 19 yasindaki bir cocugu nasil 45 yasinda singapur'da kerhane sahibi bir mamaya benzetebilmis anlayamadim gercekten.

    bence son derece basarisiz ve itici bir calismaya kurban gitmis.
  • şanslı bir ailede doğan kız. ailesi çocuklar kendilerini özgürce keşfedebilsinler diye okula yollamamış, evde eğitim görmüş iki kardeş. evde sürekli müzik çalarmış, anne de baba da şarkı söyleyip söz yazıyormuş. 97li abi ve 2001li genç kız bu yaşta, kendi söz ve müzikleriyle başarı yakaladı sonuçta. vizyonlu ve sanatçı aile.

    ben çok sevdim. popüler ve hareketli şarkı yapsa dinler miyim bilmiyorum ama slow şarkıları, sesi çok güzel.

    sadece çok kötü giyiniyor. tarzı kötü. ama tumblrcı millenial tayfa dua lipa ve aleyna tilki gibi asık surat ve bayık bakışları, keş tavırları seviyor bunu anladık artık. o gözler ne kadar bayıksa başarı grafiği o kadar artıyor.
  • bi kıza çirkin deniliyorsa kime güzel deniliyor acaba?
    görsel

    görsel

    hayır bu kız çirkinse ben evden hiç çıkmayayım o zaman*
    tarzını beğenmemek ayrı çirkin demek ayrı.

    edit: kendisine bir de başarısız denmiş. hahaaa bu çok iyi işte. "şarkılarını beğenmiyorum" değil. başarısız.
    19 yaşında 7 grammy'si olan şarkıcı başarısızsa ilginç bir başarı kriteriniz varmış. bir ara ekşide anket açıp öyle karar verelim. grammy ne ki sonuçta*
  • karakter testi görevi de gören sanatçı kişidir. beğenip beğenmemekten ziyade eğer 18 yaşındaki bir insana karşı bu kadar nefret besleyip küfredebiliyorsanız sorun billie eilish'te değil sizde olabilir. kendi başarısızlıklarınızı ünlü ergenlere projekte edip çıldırmak yerine biraz rahatlayın, geçer.
  • diğer bir pr harikası.

    kötü deyip kestirip atmak haksızlık olur ama sırf ünlü olsun diye yaratılmış fabrikasyon bir tip kendisi. abd'den çıkan bu genç ünlüleri her görüşümde aynı filmi tekrar tekrar izliyor gibi hissediyorum artık. catchy nakaratı olan basit bir şarkı yap, sözleri alabildiğine geniş bir kitleye seslenecek biçimde yüzeysel olsun ve görüntün ve kliplerinde de çıktığın dönem için postmodern sayılabilecek bir tema/tarz seçilmiş olsun; hoooop bir anda zirvedesin. aslında olan şey aynılığın tekrar tekrar ve boş yere üretiminden başka bir şey değil ki bunu billie eilish özelinde söylemiyorum, saçma bir döngü bu.

    adorno sen ne büyük adammışsın.

    (bkz: kültür endüstrisi)

    yav kötü demek istemiyorum dedim ama electro pop'un da en dandirik halini yapıyor cidden. bu tür müziğin ciddi ilgi gördüğü japonya'da kendisinden daha kaliteli oldukları halde dil duvarı nedeniyle dünyaya açılmayan ve açılmaya da hiç niyeti olmayan zibilyon tane*** müzisyen sayarım ki japonlar takıntılı insanlar oldukları için kliplerin her biri de ayrı bir sanat eserine dönüşüyor doğal olarak.
hesabın var mı? giriş yap