hesabın var mı? giriş yap

  • bütün ülkenin göstermesi gereken tepkiyi, tek bu dayı göstermiş. helal olsun dayıya.
    ulan nasıl bir milletsek, suya 50 tlde yazsalar ses çıkarmıyor kimse, 100 tl yazsalar da ses çıkarmıyor.
    dönere 1000 tl yazarsın, sosun bilmem çok özeldir, şefin dönerin mucididir, çok özel bir şeyler yapıyorsundur, hani bulursun bir bahane. su amk su. su lan su. 2 tlye aldığın şeyi nasıl 30 tlye satıyorsun amk.

  • anayı babayı mahkeme kararı ile reddetme durumu. hadi eymen falan bi nebze de tayyip nedir yahu? babam bana böyle isim koysa cenazesine gitmem lan!

  • genellikle tarzı sorular ile insanı çileden çıkartan yarışma. şirket telefonlarında genellikle hangi rakam ile çıkış yapılır veya şirketlerde genellikle hangi tarihlerde ödeme yapılır sırasıyla 9 ve cuma günüymüş.

    bizde 0 ve salı günleri doğru cevap, ne olacak şimdi? böyle saçma soru tarzı mı olur lan?

  • - korelilere saldırdınız mı?
    + yok.
    - maraş'ta alevi katlettiniz mi? *
    + yok.
    - beyazıt'ta bomba attınız mı? *
    + yok.
    - tip'li öğrencileri siz mi öldürdünüz? *
    + yok.
    - inek ne içer?
    + yok.

  • evinde leopar beslerdi, kendi adamı tarafından bacağındaki atardamardan vuruldu. ihale mafyasının başındaki adamdı.
    cenazesine süleyman demirel gitmiş ya da çelenk yollamıştı.

  • 1986'da kurulmuş bir zamanların efsanevi abd'li pc üreticisi. isim benzerliği olarak hewlett packard ve bell laboratories'den faydalandıkları da söylenir. birçok insan hp alıyorum zannederek packard bell almış.

    abd'de mağazaları en derin ve uzak taşralara açma stratejisi ile ilerlemişler ve başarılı da olmuş. bu dükkanlar country-kovboy temalı samanlı yerlermiş. zaman içinde compaq ve emachines'in agresif fiyatlarıyla rekabet edemeyince nec birkaç yıl önce satın aldığı packard bell'i yavaş yavaş piyasadan silmiş.

    2008'de acer tarafından isim hakları satın alınıp bir alt marka haline getirilerek abd'li kimliği tamamen kaybolmuş. aynı şey acer tarafından gateway'in de başına getirilmiş.

  • adama, kişilere, gruplara, cemaatlere ,vakıflara, derneklere hizmet işinin bitmesiyle bir çok şey güzel oldu, olmaya da devam ediyor.

    çatlayın amk