hesabın var mı? giriş yap

  • yusuf diye bi adamı vardı, yusufffffffff başımız çok büyük dertte yusufffffff diye inletirdi ortalığı. kürşat at silahını kürşattt. yusuf sen de. allah kahretsin allah kahretsiiiiiin

  • denizbank'ın çalışanını tüm denizbank'a mal etme girişimidir. gram işim olmaz denizbankla ama bu kadar çarpıtılmış bir rezalet de görmedim arkadaş. git bankacıyı şikayet et işte.

    ayrıca o nasıl başlık açmaktır?

    rezalet puanı: 0/10

  • uc berkeley tarafindan bir araştırma ile de kanitlandigini gördüğüm onermedir .

    bunun nedenlerine bakacak olursak;

    1) ateistler dogru olduguna inandıkları bir şeyi yapmak için kendilerini dogmalarda sınırlamazlar, onların bir şeyi yapmak için aradıkları tek kıstas akıl ve vcdanlaridir. sorgulama alışkanlığı olan bir insan nerede ne yapması gerektiğini daha iyi bilir.

    2) ümmetci bir yaklaşım benimsemedikleri için her kesimden insana yardım edebilirler. bugun dindar türkiye her yıl ramazan ayında yardım yapmak için özenle fakir bir müslüman ülke seçip, aynı ya da daha fazla oranda ihtiyacı olabilen haiti gibi ülkeleri önemsemezken, ateistler doğal felaketler yasayan musluman pakistan'a da katolik haiti'ye de yardım etmektedirler.

    3) bilimsel gelişmeler yapıp insanlığın daha da ileriye gitmesini sağlayanlar çoğunlukla ateisttirler. bunu yaparken etik olmak dışında bir sebepleri yoktur. -burada bilimadamından kastım, bir grup, cemaat desteğiyle dünyada ilk 5000'e girmeyen bir üniversiteden kadro almışlar değil,zaten onların bilime bir katkıları olmuyor, her şey kuran'da yazılı-

    4) bugun uluslararası alanda, bütçesine oranla en fazla yardımı yapan ülkeler olan iskandinav ülkeleri yogun oranda ateisttirler.

    5) ateistlerin yaptıkları katkılar cennet/huri gibi beklentiler olmadan yapıldığı için etik olarak daha fazla degerlidirler.

  • reichsbürger denilen 1871 alman imparatorluk yasasının baz alındığı düzene dönüşü arzulayan örgüte karşı yapılmış operasyon.

    reichstag binasına saldırmayı, güç kaynağına saldırarak iç savaş benzeri koşullar yaratmayı ve daha sonra iktidarı almak için federal hükümeti görevden almayı planladığı alman medyasının iddiaları arasında.

    örgütün ideoloğu heinrich reuss son bir kaç yıldır reisch vatandaşlık tezlerini kitlelere empoze etmek için yoğun uğraş veriyor, bugün yapılan operasyonda kendiside tutuklananlar arasında yer alıyor, thüringen civarında köşkü olan reuss üyelerini kendi villasında toplayarak yönetime karşı kalkışma planı yapıyor, örgütün görüşlerine göre günümüz alman devleti bir şirket gibi ve bunun ortadan kaldırılması gerekiyor.

    plana göre bir gölge kabine çalışması yapılıyor ve bu iş içinde eski afd üyesi birgit malsack görevlendiriliyor, bir başka zanlı ise hukukçu olan tim paul gölge kabinede dış işleri bakanı olarak görevlendirildiği açıklandı ve tutuklananlar arasında.

    bununla birlikte örgütün içerisinde eski bundeswehr askerleri olduğu için polis tarafından son derece tehlikeli olarak kabul ediliyor, emekli askerlerin bazıları zimmete silah geçirdiği için ordudan atılmış.

    daha önce örgüt üyesi olan biri trafik polisi denetiminden kaçmak istediği için geçtiğimiz ay gözaltına alındı.

    bununla birlikte polis teşkilatında görevli bir kişi bir gösteri sırasında hitler selamı verdiği için kovuldu ve kendisi bu örgütün üyesi.

    federal sağlık bakanı karl lauterbach'a yönelik suikast planı nedeniyle 4 kişi yine gözaltına alındı.

    örgüt şu anki almanya devletini tanımıyor ve gerekirse şiddeti meşru görerek yapının tamamen değiştirilmesini savunuyor, üyeleri geçtiğimiz yıllarda polise karşı şiddet adam öldürme, yaralama va bir çok olaya karıştı ve kendi hayali devletlerine ait pasaport çıkaracak kadar ütopik noktaya gittiler, ekim ayı içerisinde yapılan soruşturmada ülke içi iş savaş senaryosu oluşturup almanyada elektrik kesintisi yapma planları olduğu ortaya çıktı.

    çıkardıkları pasaporta dair görsel;

    https://ibb.co/nlhrvty

  • bir yandan kapitalist sistemin insanı 5 gün çalışmaya zorlaması bir yandan da çalışanların haftalık 3 gün tatil arzularının mükemmel bir potada eritilmesi ile ortaya çıkardığım yeni takvim. buna göre haftalık 7 gün olan sistem bir gün daha eklenilerek 8 güne çıkartılıyor. 8. günün adını tuğçe koydum. bu beta isim. sistemi hayata recep tayyip erdoğan geçirirse bu güne recep tayyip erdoğan da diyebilirsiniz. angela merkel de..

    2013 yılının örnek takvimini de hazırladım:

    http://i.imgur.com/uboqz.jpg

    sonuçta haftalık sistem dediğimiz şey öyle bir günün 24 saat olması, bir saatin 60 dk. olması gibi doğanın zorlamasından kaynaklanmıyor. bildiğin insan kurgusu bir şey haftanın 7 gün olması, epik hikayelere dayanıyor ve dolayısıyla değiştirilebilir.

    bune engel olabilecek teknik bir neden de yok. birleşmiş milletler'de yarım saatlik bir oturumla kabul edilebilecek bir şey. en azından 2014'te deneyelim. küresel çapta verim, mutluluk, refah, gelir artmazsa, 2015'te sene boyu haftada 6 gün çalışalım.

    ..ki eminim ben, kendisine zaman ayırabilen bir insandan fışkıracak mutluluğun ve yaratıcılığın dünyayı komple güzel bir yer yapacağına..

    şunu da bi dinleyin (entry'nin soundtrack'i babında)

    https://www.youtube.com/watch?v=n7wqtzonvay

  • en azından istanbul gibi zararı yoktur. faydası olmasa nolur...
    bütün ülke birleştik istanbuldaki 3. köprü, 3. havaalanı için çalışıyoruz. sırf istanbulda daha çok insan yaşasın diye dünyanın ormanı katlediliyor. daha da trabzonun faydası ne diye soruyor at kafalılar.

  • fantastik bir liste. domuz eti diye alınan sucuğun içinden kanatlı eti ve dana eti çıkıyor, normal dana eti diye aldığının içinden domuz eti.