hesabın var mı? giriş yap

  • biri bana sunu aciklayabilir mi ? hanimefendi baskent universitesinde 2009 yilinda elektrik elektronik muhendisliginden mezun oluyor. 2011-2013 yillari hacettepede endustri muhendisliginden master yapiyor.

    2009-2015 arasinda karelde savunma uretim bas muhendisi olarak gorev yapiyor. sonrasinda 2015’te yani patiswiss’in yk baskani oluyor.

    sorum su ; nasil ? sektorde bir yerlere bu kadar hizli gelebilmisse bu abla eminim ya uber yeteneklidir ya da uber tecrubelidir. gidip yale’da master yapanlar anca senior olabiyorken bu abla hem influencer hem muhendis hem yk baskani. hay masallah.

    edittish : sorumun cevabini aldim arkadaslar; kocişim de kocişim.

  • başlık : steve jobs ile nejat işler in bi alakası var mı
    entry: yoksa sadece soyisim benzerliği mi?

  • dünyanın en soğuk köyü.

    2014 verilerine göre nüfusu 517'dir.

    en yakın yerleşim yeri 400 km uzakta ve buradan yılda sadece birkaç defa konserve gıda getiren bir kamyon var. onun dışında kendi kaderlerine mahkumlar. avantajları kıyısında bulundukları nehrin onlara temel gıdalarını sağlıyor olmaları.

    çamaşırlarını yıkadıklarında ne yazık ki evde kurutamıyorlar çünkü oluşacak nem evin kirişlerinin parçalanmasına neden oluyor. bu yüzden çamaşırlarını dışarıda kurutuyorlar. bu da asılan ıslak çamaşırların saniyeler içerisinde donmasına yol açıyor...

    ayrıca yaşamın oldukça çetin geçtiği bu köyde insanlar biraz olsun yaşamlarını katlanabilir kılabilmek adına içki tüketiyorşar. ancak sızan insanların kar üstünde donarak öldüğü vakalar görünüyor ne yazık ki.

  • hakaret gibi tesbittir. yavşak olanın yavşaklığı en yavşakça savunma biçimi "sen de olsan sen de yaparsın" dır.

    işin doğrusu "bana 100.000 lira verseler anamı satar, kapıda beklerim rahatsız etmesinler" dir.

    kendi adına konuşmalı herkes..

  • babanın oğlunun dağa çıkmasını istemediğini şuradan anlayabilirsiniz. eğer baba pkklı olsaydı şimdi yanında bir sürü partili gazete vs olurdu ama baba belli ki gariban. ben kendi adıma çok üzüldüm baba için.

  • suriye iç savaşına taraf olup, kafa kesen teröristlere silah göndermenin ülkemize menfaati ne onu da bir söyler misiniz?

  • bugün dikkat ettiğim mantık hatasıdır. ceza şarkısını söylerken teyze araya giriyor ve "sus allah'ın cezası senin yüzünden ezanı duymadık" diyor. fakat ceza şarkısını söylerken arka planda sofradaki kişiler yemek yiyor ve didi'nin yarısından daha azı bitmiş şekilde duruyor.yani eğer ceza şarkıyı iftardan sonra söylüyorsa teyze neden ezanı duyamadık diyor?iftardan önce söylüyorsa neden yemeklere hallenilmiş,didi bitmiş şekilde duruyor?
    edit: evet ağır işsizim