hesabın var mı? giriş yap

  • ulan biriniz de ataride silahla ördek avlamayı söylememiş.

    ulan ne teknolojiydi beee! bugün bile böyle bir teknoloji yok :)

  • hin bi abiymiş. yaşadığı şehrin ileri gelen 100-150 kişisine, "herşey ortaya çıktı, çabuk kaç" cümlesinden ibaret imzasız mektuplar yollamış. ertesi gün 10-15 kişi terketmiş şehri.

  • benzetmek gibi olmasın da alkol içip çevresine zarar verenler mi daha fazla yoksa din adına kafa kesenler mi?

    valilik çıkıp da din yasaklansın diyor mu? demiyor. bu karar da ideolojik bir karardır. nasıl olsa referandumda kılı kılına öne geçtik, güç bizde artık demenin lacivertidir.

  • -buba valla ders çalışcam
    --sıçtırtma lan dersine pezevenk, okuyup da apartman yöneticisi olcan sanki.

    tanım : adamın dibidir ibram.

  • (bkz: yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu)

    kaderin cilvesi olsa gerek, profesyonel kariyerindeki son golünü, ankaragücü formasıyla inönü'ye çıktığı ilk maç olan 30 ekim 2005 beşiktaş ankaragücü maçı'nda beşiktaş'a atmıştır. golü atınca boynu bükük, başı düşük şekilde santraya yürüyen bu tatar oğlanı bütün stadyum ayakta alkışlamıştır (kadir gecesine gelen o maç koy ateiste koy sataniste koy putpereste tezahüratının ilk kez yapıldığı maçtı ayrıca. hemen ardından o dönem gündemin en önemli konusu olan islami terör örgütü el kaide'ye gönderme yapılarak "ateizm onuru kaideyi yenecek" diye bağırmıştı bütün taraftarlar).

    attığı golleri, gollerden sonra gidip korner direğini tekmelemesi, dövmesi, sempatik ama çekingen duruşu... ne güzel adamdın sen be ilhan. adın her geçtiğinde yalçın çetin'in sevinç nidalarını duyuyorum ben hala, kep atma törenine gitmeyip evde seyrettiğim o maçı ve bize yaşattığın o sevinci ve sesleri unutmuyorum:

    "ilhan… ilhan… ve goool… yarı finaldeyiz! dünya’nın 4 büyük takımının arasındayız…"

  • temel ihtiyaçlarını bile karşılayamadığı bir hayatı makul gören halk.

    edit:daha kolay anlaşılması için, yakın zamanda batan ülkelerden yunanistan'da halk bizdeki mevcut durumdan daha iyi bir vaziyetteydi. demek ki halk iktidarın cebine müdahalesine izin vermedi.
    bizde yatak odamıza girmişler, evin her köşesini talan etmişler.
    kimi umutsuz şekilde kenara çekilmiş izliyor,
    kimi ses çıkarıyor, yargının keskin kılıcıyla tanışıyor.
    bir de stockholm sendromlu arkadaşlar var.
    evine yapılan baskını alkışlıyor.

  • cvt japon arabalarında yaygındır hibritlerin olmazsa olmazıdır. karmaşık olmayan yapısı ve kolay kolay dağılmaması avantajıdır. gaza bastığınızda devri sabit tutarak hızı arttırır buda yakıt tüketimini düşük tutsada performansı tam veremez kullanım amacınız ve stilinize göre dezavantajlı veya avantajlı olabilecek bi şanzımandır.

    dsg vw,lerde bulunur. çift kavrama sistemi olduğu için sonraki vitesi her zaman hazır tutar bu yüzden vites geçişleri çok hızlıdır ama çift kavrama sistemi komplike olduğundan çok çabuk dağılabilir veya büyük arızalar verebilir. masrafından dolayı illallah edersiniz. örnek verip dsg nin masrafının korkunçluğunu anlatmak istersem. dsg şanzıman fiyatı
    sıfır dci motor fiyatı.

    çok hız yapmam şehir içi takılırım şehir dışında da hızımı sabitler 110 120 ye giderim aile babasıyım işin ekonomisi de önemli diyorsanız cvt nin eline su dökülemez.

    genç adamım gazlayacağım seri süreceğim diyorsanız açıkçası gene dsg tercihiniz olmamalı. normal bütçede bir araç alacaksanız peugeot nun (bkz: eat8) i bana göre daha başarlıdır, bütçenizi artırdıysanız volvo'nun (bkz: geartronic) i ,mercedes-benz'in (bkz: 9g-tronic) i hele hele audi deki (bkz: zf8) in eline kimse su dökemez.

    edit: zf8 bmw nin değilmi diye yazanlar çok oldu evet bmw de kullanıyor ama şanzıman ilk çıktığında audi a8 de kullanıldı ve tanıtıldı tüm rs lerde s8plus a8 a7 a6 q8 q7 de zf8 vardır.

    edit 2 : entryi yazdıktan 5 gün sonra 2017 model 27.346 km deki 1.6 tdi dsg skoda superb 3 den 4 e geçerken anlık devir yükselmesi yaşayıp titremektedir umarım düşündüğüm şey başımıza gelmez (bkz: korkuyorum sözlük)