hesabın var mı? giriş yap

  • ''yakın tarihimizden o kadar bihaber büyüdüm ki, geçen seneye kadar adnan menderes'i bir çeşit bulvar zannediyordum. havaalanıymış.''

  • hadi eksiciler yarisinda cikin da gorelim.

    edit: 15 gun sabredip, yarisinda cikmayi basaranlarin oldugu film. vay be tebrik ediyorum, gercek eksici budur.

    nutella + uludag limonata + dusmelik sandalyeden olusan gercek eksici paketi goes to tras olmaya giden eksici.

    not: butun kliseleri kullanarak saka yaptigim icin ozur dilerim ama bi ferahlikta gelmedi degil.

  • ancak ve ancak üretimi sırasında yıllandırılacağı düşünülerek imal edilmiş şaraplar için gerçekleşen olay. sofra şarabını istediğiniz gibi saklarsanız elde edemeyeceğiniz, bir değeri olmayacak durumu teşkil etmektedir. yıllanmak için hazırlanmış şarap varilden şişeye alındığında biraz tatlıdır. 6 ay beklenirse mayhoş olmaya başlayabilir. tekrar yumuşak ve hoş olması için 5 yıl geçmesi gerekir. yıllandıkça oluşan bu gelişmenin sebebi tanindir. ayrıca etil alkol ile tartarik asitin dengeye gelmesi de 13 yıl alır. kafadan 20 yıl bekletilmesi gereken olay. bunların yanında şarap, karanlık bir yerde serin bir ortamda (tercihen 12 derece) ve yatık olarak saklanmalıdır. şişenin mantarının kurumaması ve şarabın hava almaması için ortam biraz da nemli olmalıdır.

  • en azından tepkisini belirtip faturasını göstermiş, ne kadar yakıp yakmadığı bizi ilgilendirmez. kafasını kuma gömse daha mı iyi olacaktı?

    keşke herkes bu şekilde duyarlı olsa..

  • kimse kusura bakmasın ama öğrencileri için kılımı bile kıpırdatmam. bi kere de fazla manita var desteğini bekliyorum desin biri. nerede hamallık işi var hemen yardım çağırın.

    şaka lan şaka! dualarım sizinle, artan ve artık fahiş miktarlara varan shuttle fiyatları düşürülsün hatta bedava olsun. ne sikimse artık bu shuttle.

  • 700 ilan değil, önceki yıla göre 700 fazla açılmış. 2022 de 267.000 ilan açılmış.
    kıt ingilizce ile bu kadar oluyor demek ki.

  • aptallarin en buyuk ozelligi aptalliklari sayesinde dikkatleri uzerine cekip kendi kendilerini ele vermeleridir. bu gereksizin balonunun bu kadar cabuk sonmesi sevindirdi. bakalim altindan neler cikacak daha.

  • --- spoiler ---

    tanım: gündemde kalmak için mütevazı davranmak dışında kozu kalmamış ünlümsünün bir başka benzer yönde davranışı.

    --- spoiler ---

    bak seeen. haluk levent gibi bir efsane gündemde kalmak için mütevazı davranıyormuş. senin gibi bir beyinsizin dikkat çekmek için entry girmesi olmasın sakın o?